Nu er fluerne væk

Takket været hjælp fra en skadedyrsbekæmper kan Pizza Hytten i Aarhus åbne igen

Pizza Hytten i Aarhus blev i dag, onsdag, tvangslukket af myndighederne af hensyn til forbrugernes sikkerhed. Privatfoto
Pizza Hytten i Aarhus blev i dag, onsdag, tvangslukket af myndighederne af hensyn til forbrugernes sikkerhed. Privatfoto
Følg Samfund

Pizza Hytten har nu fået tilladelse til at åbne igen, efter at Fødevarestyrelsen gjorde i stort flue-fund hos pizzeriaet i Guldsmedegade i Aarhus.

Det skrifter Stiften.

Men det har ikke været nogen nem omgang at få bugt med de små kræ. Således har Pizza Hytten været nødsaget til at tilkalde hjælp fra en skadedyrsbekæmper.

'Virksomheden har tilkaldt skadedyrsbekæmper i forbindelse med problemer med fluer i lokalerne. Lokalerne fremstår nu hygiejniske og uden fluer. Forbuddet ophæves hermed og virksomheden kan igen markedsføre og producere fødevarer,' lyder det i en rapport fra Fødevarestyrelsen ifølge Stiften.

Problem, problem, problem
Den seneste tid har man på Ekstra Bladet kunnet læse, hvordan der har været enorme problemer hos Burger Shack, der ejer Pizza Hyttens restauranter.

Problemer, der også også smittede af på Pizza Hytten.

Under razziaen gennemført af Fødevarekontrollens Rejsehold blev et enkelt pizzeria, det i Guldsmedegade i Aarhus, lukket på grund af en massiv og sundhedsfarlig forekomst af fluer. En sjældent set hård sanktion, der er den mest indgribende, myndighederne har til rådighed.

Men pizzakæden med nu fire filialer og snart i alt ni filialer har også snydt kunderne på samme måde, som Burger Shack gjorde.

I en mail, som Mike Juhl, kædens pr-mand, har sendt til Ekstra Bladet tidligere på ugen, afslører han, at Pizza Hytten har givet kunderne falske oplysninger om råvarernes oprindelse og om den langtidshævede pizzadej, som Pizza Hytten påstod var bagt i brændefyrede stenovne.

Pizza Hytten har ikke udelukkende brugt italienske råvarer, sådan som man kunne få indtryk af i markedsføringen, indrømmer han.

Dejen har heller ikke altid hævet i 72 timer, sådan som Pizza Hytten påstod.

Og pizzaerne bliver ikke bagt i brændefyrede ovne, sådan som Pizza Hytten reklamerede med, men i gas- og brændefyrede ovne, indrømmer Mike Juhl.

Du kan læse alle Ekstra Bladets afsløringer om Burger Shack og Pizza Hytten her:

Ny razzia: Burger Shacks pizzakæde er også fup

Burger Shacks direktør stopper

Akut sundhedsfare: Burger Shacks pizzeria tvangslukket

Ny grotesk afsløring om Burger Shack

Razzia i dansk burgerkæde: Omfattende fup og farligt kød

Seneste nyt

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.