Nu får dit tv en Netflix-knap

Amerikanerne har haft den længe, men snart får europæerne også mulighed for at klikke sig direkte ind på Netflix via en knap på fjernbetjeningen

Snart får europæiske fjernbetjeninger en knap, der gør det muligt at klikke sig direkte ind i Netflix' univers. (Foto: Paul Sakuma, AP)
Snart får europæiske fjernbetjeninger en knap, der gør det muligt at klikke sig direkte ind i Netflix' univers. (Foto: Paul Sakuma, AP)

For mange danskere er Netflix en vaskeægte tidsrøver, og snart skal du måske til at være endnu mere på vagt, hvis du har tendens til at sluge det ene tv-serieafsnit efter det andet gennem den populære streamingtjeneste.

For europæiske tv-producenter har nemlig i sinde at følge deres amerikanske kolleger, som gennem længere tid har givet tv-seerne mulighed for at klikke sig direkte ind på Netflix via en knap på fjernbetjeningen. Det skriver The Independent.

På den måde kan du være inde i Netflix' univers ved et enkelt knap på fjernbetjeningen, frem for den lange kliksmøre det i dag kræver at komme ind på streamingtjenesten.

Se også: Her er de hemmelige Netflix-tricks

Det er store firmaer som Panasonic, Philips, Sony, Toshiba og Vestel, der i løbet af 2015 vil indføre knappen på fjernbetjeninger til deres tv- og Blu-ray-afspillere.

- Den nye Netflix-knap på europæiske fjernbetjeninger gør det at se Netflix lige så let som at skifte kanal på et almindeligt tv. Det gør, at seerne kan nyde vores programmer meget hurtigere, siger Bill Holmes, som er Netflix' chef for forretningsudvikling.

Se også: Netflix fører streaming-krigen i Danmark

42 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere