Annonce:
Annonce:

Nu kan chokerede dansemødre- og børn ånde lettet op

Berømt danseskole brændt: Al-Dans har fundet nye lokaler til sine små stjerner

Se video fra stedet. (Video: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Samfund

En restaurant blev totalhærget, og flammerne åd sig også igennem en stor del af den berømte danseskole Al-Dans, da Søborg i sidste uge blev ramt af en voldsom brand.

I etageejendommen, hvor den brændende restaurant ligger, blev beboere evakueret før de mange timer efter kunne vende hjem til deres røgskadede lejligheder.

Det stod dog klart, at der ikke foreløbig ville kunne bydes op til dans hos Al-Dans.

- Der har været skoleklasser forbi med eleverne, fordi børnene var helt kede af det ovre i skolen. Og vi har forældre til dansebørn på skolen, der bliver hjemme fra arbejde, fordi de er så chokerede. Vi har dansemødre, der er i chok, fortalte Jette Buus Lassen, medindehaver af Al-Dans, få timer efter at branden var slukket til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under videoen:

(Foto: Christina Ehrenskjöld)

Annonce:

Nu kan de danseglade familier dog ånde lettet op:

Al-Dans afslører på sin Facebook-profil beliggenheden på det nye AL-dans, som - for en tid - skal erstatte lokalerne på Søborg Torv.

Det nye AL-dans ligger på adressen Maskinvej 6, 2860 Søborg, ifølge danseskolens indhavere i 'en arkitektonisk perle af en bygning':

'Vi synes selv, at bygningen er rigtigt velegnet til en danseskole af lige netop vores størrelse. Vi har således fået 2 store lyse dansesale og et særdeles funktionelt udenoms areal, der helt sikket vil tilfredsstille såvel elever, forældre og lærere. Vi mener selv, at vi har været utroligt heldige, særligt under hensyntagen til den korte frist', lyder det videre.

Dans igen på lørdag
Danseskolen melder, at undervisningen genoptages lørdag 6. Februar 2016:

'Vi glæder os utrolig meget til at se alle vores dejlige elever igen', slutter de begejstrede det begejstrede Al-Dans-hold.

Annonce:

Ifølge danseskolens hjemmeside er AL-Dans en af landets største og førende danseskoler med speciale i undervisning af børn helt ned til treårsalderen.

Ifølge Københavns Vestegns Politi hærgede branden cirka 500 kvadratmeter.Voldsom brand: Christina og søn måtte efterlade katten

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: