Annonce:
Annonce:

Nu kan du ændre dit profilbillede efter din død

Facebook indfører et nyt tiltag, der gør det muligt at lade din profil gå i arv til en, der står dig nær. På den måde kan din profil opdateres, selvom du er død og borte

Tiltaget starter i USA, men breder sig senere (Foto: AP)
Tiltaget starter i USA, men breder sig senere (Foto: AP)
Annonce:
Følg Samfund

Var det noget med et nyt profilbillede efter din død? Nu ser det faktisk ud til at blive muligt. Facebook lancerer nemlig et nyt tiltag, som gør det muligt at testamentere din profil til en, der står dig nær. Det annoncerede Facebook i dag ifølge AP.

'Facebook-arven' ser dog ikke ud til at komme til Danmark lige foreløbig, men det skal indføres i USA i den nærmeste fremtid, og derefter er planen, at det skal brede sig til resten af verden.

Pas på: Facebook-virus spreder sig med lynets hast

Indtil nu har det kun været muligt at lave en Facebook-profil om til et slags minde, som fastfryser profilen og viser højdepunkter fra et liv, efter personen er død. Det er pårørende, som sørger for at kontakte Facebook og bevise, at personen er død. Derefter kan profilen blive til et minde.

Annonce:

Du kan også forsvinde
Hvis man hellere vil have, at ens profil på verdens største sociale medie skal dø sammen med en, så bliver det nu også muligt. Så skal man gå ind i sine sikkerhedsindstillinger, hvor der vil komme en fane med mulighed for at ændre sin eftermælekontakt. Der vil der så også være en boks, hvor man kan tjekke af, at man vil have sin profil slettet ved sin død.

Tag den Twitter: Vi vil hellere være på Instagram

Hvis man vælger at lade profilen gå i arv, finder den testamenterede person først ud af det, når man er død.

Facebooks Product Manager, Vanessa Callison-Burch, har udtalt, at der har indtil videre har været flere hundredetusinde, som har ansøgt om at gøre en profil til et minde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: