Nu kan du blive til et træ når du dør

Hvis du skulle laves om til et træ, hvilket skulle det så være? Nu kan din aske lægges i en urne, som vokser sig til et smukt træ

Spansk firma har opfundet en urne, der laver dig om til et træ, når du er død. (Foto: Colourbox)

Nogle mener, at der er et liv efter døden. Uanset, om man tror på det eller ej, er det nu helt konkret blevet en mulighed at blive til en ny, levende organisme, når man er afgået ved døden.

Det er den Barcelona-baserede virksomhed Estudimoline, der står bag konceptet Bios Urns – en urne, hvor der både er plads til aske, et frø, og specielt konstrueret jord, som hjælper det med at vokse.

Urnerne fra Bios Urns er helt igennem nedbrydelige, og har både plads til den dødes aske, et frø og specielt konstrueret jord. (Foto: Bios Urn)
Urnerne fra Bios Urns er helt igennem nedbrydelige, og har både plads til den dødes aske, et frø og specielt konstrueret jord. (Foto: Bios Urn)
 

Urnen skal lægges i jorden på almindelig vis, men er 100 procent nedbrydelig. Resultatet er, at et træ vil gro ud fra sted, hvor dine rester bliver sænket ned i jorden.

Urnen fås både med frø til ahorn, fyr, gingko, bøg og ask. Men der er også mulighed for at få en urne uden tilsat frø, så de pårørende selv kan tilføje et frø til den afdødes yndlingstræ.

Urnerne findes i øvrigt også i en kæledyrsudgave.

Hvis du skal være et træ efter din død – hvilket træ skulle det så være?

1 af 2 Spansk firma har opfundet en urne, der laver dig om til et træ, når du er død. (Foto: Colourbox)
2 af 2 Spansk firma har opfundet en urne, der laver dig om til et træ, når du er død. (Foto: Colourbox)
0 kommentarer
Vis kommentarer