Nu kan du bruge MobilePay til netshopping

Fra i dag bliver Dankortet og MobilePay koblet sammen, så du nu kan shoppe endnu lettere på nettet

Nu er det ikke bare cafebesøg, men også netshopping, der kan klares med MobilePay. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen, Polfoto)
Nu er det ikke bare cafebesøg, men også netshopping, der kan klares med MobilePay. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen, Polfoto)

Nu slipper du for at sidde og fifle med dine lange Dankort-informationer, hvis du er vild med at shoppe på nettet. For fra i dag af er det muligt at benytte den populære betalings-app MobilePay som direkte betaling, når du shopper i netbutikker.

På den måde skal du blot indtaste dit mobilnummer og godkende transaktionen i MobilePay-app'en frem for alle dine kontooplysninger, når du handler på nettet.

Tips og guides Undgå svindlerne: Sådan sikrer du din MobilePay

For syv uger siden blev det muligt for danske netbutikker at modtage betaling via MobilePay, og allerede nu benytter 300 netbutikker sig af denne mulighed. Det oplyser Danske Bank på deres website.

Mange danskere har taget betalings-app'en MobilePay til sig siden lanceringen i 2013. Faktisk benytter hele 2 millioner danskere app'en, skriver business.dk.

Finans - 11. mar. 2015 - kl. 10:42 Betal mælk og bacon med Mobilepay

16 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere