Nu kan du få leveret ALT til døren

Fire søskende står bag virksomheden Favor Drop, hvis målsætning er at levere alt, hvad du beder om til døren inden for en time

Stifter af Favor Drop, Mostafa Yamani, er på vej med endnu en levering til en kunde. (Foto: Jasmin Yamani)
Stifter af Favor Drop, Mostafa Yamani, er på vej med endnu en levering til en kunde. (Foto: Jasmin Yamani)

Ligger du ofte hjemme på sofaen og drømmer om burgere fra McDonald’s, drikkevarer fra Joe & The Juice eller kager fra Lagkagehuset? Men orker du ikke at gå ud af døren for at købe de lækre sager?

Så vil du med garanti blive glad for at lære den nystartede virksomhed Favor Drop at kende. Mostafa Yamani er stifteren af virksomheden, der bestræber sig på at levere alt det, deres kunder i København ønsker inden for en time. Det eneste kunderne skal gøre er at skrive en sms med bestillingen efterfulgt af den adresse, den skal leveres til.

 

Mostafa Yamani har sammen med sine tre andre søskende udviklet konceptet, som de blev inspireret til gennem rejser til Egypten, hvor deres familie stammer fra.

- I Egypten har mange folk en slags personlige assistenter, der sørger for lynhurtigt at levere alt muligt lige til døren, siger en af de andre søskende, Jasmin Yamani, til Ekstra Bladet.

Derefter skulle ideen udvikles, så den blev helt skarp:

- Vi tænkte over, om det f.eks. kun skulle være tøj og mad. Men så besluttede vi os for at satse mest på de steder, der ikke selv leverer ud, hvilket gælder bl.a. McDonald’s, Burger King, Joe & The Juice og Lagkagehuset. Men vi leverer også ud fra steder, der selv har leveringsordrer, siger Jasmin Yamani.

En Bentley går ikke

De fleste af de mange sms’er, som tikker ind til Favor Drop, drejer sig om ønsker på noget mad. Nogle kunder beder også om hjælp til spontane indkøb som balloner eller sugerør, hvis de skal holde fest og lige har glemt nogle af de festlige indkøb.

Men det er også blevet til andre påfund fra kunderne:

- En ville overraske sin kæreste med et smykke, og en anden ville overraske kæresten med blomster og en kæmpe bamse, når det var hendes fødselsdag ved midnat, siger Jasmin Yamani.

Enkelte gange er det dog sket, at Favor Drop ikke kan opfylde kundernes ønsker:

- En fyr ville have en Bentley leveret lige til døren. Han spurgte, hvad det ville koste, men det måtte vi sige nej til, siger Jasmin Yamani.

Men firmaet kan sagtens klare større ting som tv og hårde hvidevarer, da de har en lille varevogn, som kan transportere de tunge varer.

Arbejder 24/7

Siden Favor Drop blev lanceret i begyndelsen af efteråret, har der ikke været meget tid til at slappe af for de fire søskende, der lige nu står for al arbejdet selv.

- Vi får 50-80 bestillinger på sms om dagen. Så det er 24/7, og vi bliver vækket om natten. Vi har venner, der tilbyder at hjælpe, men vi håber, at vi engang i fremtiden kan sidde på et kontor og styre det hele, siger Jasmin Yamani.

En stor del af bestillingerne kommer fra Dragør og Brøndby, og Jasmin Yamani gætter på, at forklaringen er, at kunderne der ikke har så mange butikker i nærområdet. Favor Drop fokuserer lige nu på kunderne i København, men ambitionen er på et tidspunkt at kunne servicere kunder i hele landet.

Fra mandag den 19. oktober tilbyder Favor Drop desuden at købe kundernes julegaver. Man skal blot sende en sms med en ønskerne fra forældre, søskende, venner og kærester, og så sørger Favor Drop for at foretage indkøbene.

Udleveringerne fra Favor Drop koster 50 kr. oven i bestillingen samt et ekstra gebyr på fem procent, som går til den nystartede virksomhed.

Læs mere om virksomheden her.

80 kommentarer
Vis kommentarer