Nu kan du handle i Bilka 24 timer i døgnet

Fra i dag kan du handle døgnet rundt i Bilka i Ørestad

Bilka i Fields vil fra i aften holde åbent døgnet rundt. (PR foto)
Bilka i Fields vil fra i aften holde åbent døgnet rundt. (PR foto)

Skulle du stå og mangle et lækkert sæt joggingtøj, fem kasser sodavand på tilbud eller to gange 1,5 kilo skinkestrimler til én pakkes pris midt om natten kan du fra i aften handle alle døgnets 24 timer i Bilka i indkøbscenteret Fields i Ørestad ved Købehavn.

Det oplyser Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne imødekomme de kunder, som har behov for at handle på skæve tider af døgnet, og på baggrund af de erfaringer, som Netto har fået fra deres døgnåbne butikker, så undersøger vi nu, om det ikke også kan fungere i Bilka i Field’s, som er det varehus med den bedste placering til formålet, udtaler Bilkas direktør, Mark Nielsen.

Ifølge direktøren vil der specielt omkring jul være en ekstra omsætning at hente på at holde døgnåbent, men der er også driftsmæssige fordele, da de rolige nattetimer kan bruges til optælling og vareopfyldning.

- Ved at holde butikken i gang kan vi udnytte tiden til at løse opgaver, som er svære at nå, når der er tryk på. En del af de opgaver, som morgenholdet normalt vil kaste sig over, når de møder ind, kan være færdige, når de kommer. Det vil frigive flere ressourcer til de timer, hvor der er flest kunder, udtaler Mark Nielsen.

Der vil i første omgang blive tale om en testperiode, som skal afgøre, om det også kan løbe rundt at holde døgnåbent efter den travle julehandel er overstået.

108 kommentarer
Vis kommentarer