Nu kan du se alt, hvad du nogensinde har lavet på Facebook

Det er nu med få klik muligt at gennemse alt, hvad du har lavet på Facebook i årenes løb

Nu kan du se alt, hvad du nogensinde har lavet på Facebook med et par klik. Foto: Lev Dolgachov
Nu kan du se alt, hvad du nogensinde har lavet på Facebook med et par klik. Foto: Lev Dolgachov

Har du nogensinde tænkt over, hvilke informationer Facebook har liggende om dig? Du har nu muligheden for at se alt, hvad du har foretaget på det sociale medie - og det er kun få klik væk.

Den gyldne mappe indeholder - alt
Mappen, der indeholder din information, siger ikke kun noget om, hvad du har foretaget dig på Facebook, men også hvilken information Facebook har på dig. På den måde ikke er informationen altså ikke privat for dig - Facebook har også adgang til den.

Når du så er færdig med at bladre i det liv, som du har haft på Facebook de seneste måneder/år, så kan du desuden finde ud af, hvilke reklamer Facebook tror, at du ville være interesseret i.

Men det er ikke kun informationer, som er på din nuværende profil, som du kan se i de downloadede data. Du kan nemlig også se, hvad du har slettet i årenes løb.

Sådan gør du
Kunne du tænke dig at finde ud af, hvem du skrev med i 2009, eller hvilke venneanmodninger du har afvist? Aller de informationer har Facebook liggende om dig, og du kan nu downloade dem.

Når du er logget ind på din Facebook-profil, så går du til indstillinger ved at klikke på pilen i højre hjørne.

I bunden af den side, som du kommer ind på, klikker du på 'download en kopi af dine Facebook-data'. Dine Facebook-data er alle de oplysninger, som Facebook har gemt, siden du oprettede din profil. Her kan du finde alt fra billeder, beskeder og de såkalte prik til uaccepterede venneanmodninger, likede sider og lokaliteter.

Det sidste du skal gøre for at få den gyldne fil er at trykke på den grønne knap. Få minutter senere vil du få en mail, hvor du kan downloade filen, og så er det bare at gå i krig med, hvad der ville have været et kæmpe ringbind, hvis verden ikke havde været digital.

Der findes desuden en forholdsvis ny indbakke på Facebook, hvor der kan være beskeder, som du endnu ikke har set.

22 kommentarer
Vis kommentarer