Nu kommer foråret: Så varm bliver Kristi Himmelfarts-ferien

Foråret ser ud til at komme til Danmark, og det dufter endda lidt af sommer i den første uge i maj

Foråret rammer for alvor Danmark på torsdag, hvis man skal tro prognoserne (Kim Nielsen/POLFOTO)
Foråret rammer for alvor Danmark på torsdag, hvis man skal tro prognoserne (Kim Nielsen/POLFOTO)

Vi har ventet, ventet og så har vi ventet lidt mere. Men nu skulle den være god nok.

Foråret er på vej indover Danmark, og ifølge DMI's prognoser kan vi se frem til en Kristi Himmelfarts-ferie, hvor temperaturen sniger sig op på 20 grader.

Det oplyser DMI's vagthavende meteorolog Mette Wagner til Ekstra Bladet.

- Det ser ud til, at vi får rigtig smukt vejr fra torsdag og et par dage frem. Der er mulighed for nogen eller en del sol flere steder, men der er dog risiko for, at skyerne gør det lidt sløret, siger Mette Wagner til Ekstra Bladet.

Østdanmark kan se frem til en dag med tørvejr (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Samfund Landet delt i to: Her lover DMI tørvejr

Alligevel bliver der rig mulighed for at finde badetøj og grillen frem. Det kan endda blive endnu varmere.

- Det ser ud til at blive 20 grader og måske endda mere flere steder i landet. Både torsdag, fredag og lørdag ser fornuftig ud, siger Mette Wagner.

Hun understreger dog også, at prognoser så tidligt er forbundet med stor usikkerhed, så du skal nok vente med at pakke strandsættet lidt endnu.

I starten af ugen bliver vejret gradvist bedre. Natten til tirsdag skal vi dog have regnvejr forbi landet, og det bliver ifølge Mette Wagner måske hængende i de østlige egne i løbet af onsdagen.

Minus 50 grader. Plus 40 grader. Verden er ekstrem. (Foto: Colourbox) Ferie Vildt vejr: Her er verdens mest ekstreme steder

Hvad er hot og not ved foråret? Se med her.

17 kommentarer
Vis kommentarer