Nu skal du hamstre: Sidste chance for at købe klippekort

Man har indtil midnat, hvis man vil have fingre i et af de traditionelle DSB-klippekort

Fra i morgen er det slut med at købe klippekort. (Foto: Polfoto)
Fra i morgen er det slut med at købe klippekort. (Foto: Polfoto)

Der er nok ikke mange danskere, der ikke på et tidspunkt har haft fingre i et 10-turs-klippekort og har kæmpet med til at få det krøllede kort til at fungere i en af de gule automater.

Men nu er en æra slut.

Ved midnat søndag stopper DSB nemlig med at sælge kortene, så man er nødt til at gå på hamstring, hvis man vil have fingrene i et af national-klenodierne.

Klippekortet skulle allerede have været en saga blot for halvanden år siden for københavnske rejsende, men massive problemer med Rejsekortet betød, at det overlevede lidt længere.

- Vi er sikre på, at problemerne er løst, og vi er helt trygge ved at gå over til rejsekortet, siger Christian Vennelyst, der er chef for salg og marketing i DSB, til tv2.dk

Ifølge tv2.dk har man indtil den 30. juni til at bruge klippekortene. På den dato fjerner DSB de gule automater i København. Man kan dog få kortene refunderet, hvis man stadig ligger inde med ubrugte klip.

Efter i dag vil man stadig kunne købe kontantbilletter, og hvis man stadig sværger til 10-turskortene, kan det købes elektronisk via mobiltelefon.

Der har været stor utilfredshed med rejsekortet

0 kommentarer
Vis kommentarer