Ny fræk trend hitter: Nu bruger de numsen

Under spring break på den anden side af Atlanten er fænomenet 'butt luge'-challenge blevet det helt store hit for de mange studerende

Følg Samfund

Mange af os husker afsnittet af 'Venner', hvor Ross dater sin elev Elizabeth og føler sig nødsaget til at tage med hende og vennerne til Mexico for at holde øje med hende til spring break?

For den kejtede palæontolog bliver det hele imidlertid alt for meget, forståeligt nok set fra hans synspunkt. Det går nemlig rigtig vildt for sig, når amerikanerne holder 'spring break' - også i virkeligeden.

Et tidligere, lignende fænomen, 'boobluge-challenge', har nemlig fået en efterfølger, der i al sin enkelthed går ud på, at lade øl flyde ned mellem ballerne på din makker, inden du selv drikker det. En mindre fornyelse, idet eneste fornyelse fra den forrige trend er området på kroppen, hvorpå øllet hældes:

#boobluge i al sin enkelthed.

Fænomenet er, det til trods, stort på de sociale medier, hvor der stadigt dukker flere videoer op om den bizarre trend.

Navnet 'luge' stammer fra en slædemodel med samme navn, og tanken med 'buttluge challenge' er, at øllet glider naturligt gennem numsesprækken som en form for ølslæde.

Elegant.

Du kan se det skøre fænomen udført øverst i artiklen

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+