Annonce:
Annonce:

Ny funktion på vej: Nu kan flueben købes

Brugere af Instagram og Facebook vil fremover kunne købe sig til det lille blå flueben

Elon Musk lover store omstruktureringer i Twitter og fyrer halvdelen af medarbejderne

Det er ikke længe siden, at Twitter først indførte muligheden for at købe sig adgang til det lille blå flueben. Det skete efter den omstridte tech-milliardær Elon Musk købte mediet og blandt andet fyrede sig selv på baggrund af sin egen afstemning.
Annonce:
Følg Samfund

Det lille blå flueben, som på Instagram og Facebook viser, om profiler er 'verificeret', kan snart købes for penge.

Metas topchef Mark Zuckerberg begrunder betalingen med, at det vil forbedre sikkerheden og autenticiteten på de sociale medier.

Det skriver flere internationale medier, heriblandt BBC.

Rulles ud fra næste uge
Hvis man drømmer om at få det blå flueben på sin profil, skal man hive 11,99 amerikanske dollars op af lommen månedligt, hvis man bruger de populære apps på nettet, mens iPhone-brugere skal betale 14,99 dollars.

I den kommende uge bliver funktionen rullet ud i Australien og New Zealand. Mark Zuckerberg skriver dog på Instagram, at funktionen vil blive tilgængelig i 'flere lande snart'.

Det vil i første omgang ikke være muligt for virksomheder at købe det blå flueben, men alle enkeltpersoner vil kunne købe det. Den nye funktion vil ikke påvirke personer, som allerede er verificeret.

Kommer efter Twitter
Nyheden kommer i kølvandet på, at det sociale medie Twitter i november sidste år gjorde det muligt at købe sig adgang til det blå flueben.

Ændringen kom, efter at mangemilliardæren Elon Musk, som står bag elbilgiganten Tesla og rumfartsselskabet SpaceX, købte det sociale medie.

Fluebenet bruges til at vise, at det sociale medie har verificeret, at brugeren rent faktisk tilhører den person eller det firma, som den repræsenterer.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: