Annonce:
Annonce:

Ny Guinness-rekord: Se verdens højeste stak pandekager

Mandag blev rekorden for verdens højeste stak pandekager slået i England. Se det appetitlige tårn her

Her kan du se James Haywood og Dave Nicholls sætte verdensrekord. (Video: Newsflare)
Annonce:
Følg Samfund

Se den rekordstore stak pandekager herover artiklen

Tirsdag er international pandekagedag, og der blev mandag varmet godt og grundigt op til den verdensomspændende begivenhed, da to fingernemme kokke kreerede intet mindre end verdens højeste stak af de flade lækkerier.

Sæt slankekuren på pause - I dag er det pandekagedag

Der var ikke bare tale om et hobby-projekt, for rekorden blev godkendt af Guinness Rekordbog, så den 101,8 centimeter høje stak pandekager er officielt den højeste nogensinde set.

Den mundvands-fremkaldende begivenhed fandt sted i pandekagerestauranten The Pancake House i feriecentret Center Parcs i den engelske by Nottinghamshire.

Annonce:

Pandekage-kokkene James Haywood og Dave Nicholls, som begge til dagligt tryller med talenterne hos The Pancake House, formåede at stable 213 pandekager oven på hinanden, og til projektet blev der brugt 13 poser mel, 360 æg og mere end 14 liter mælk, skriver Guinness World Records.

Stolt rekordholder
Pravin Patel fra Guinness World Records overværede rekordforsøget, og han sørgede for, at alle regler og forskrifter blev overholdt til punkt og prikke.

Blandt andet skulle stakken være lavet af fritstående pandekager, og den høje herlighed skulle være i stand til at stå af sig selv i mindst fem sekunder, efter kokkene havde lagt sidste pandekage på toppen.

- Det er en stor lettelse efter alt det arbejde, som vi har lagt i det. Jeg er meget stolt, sagde den 43-årige verdensrekord-indehaver James Haywood efterfølgende ifølge telegraph.co.uk.

De 213 pandekager blev efter den godkendte rekord delt ud til stedets besøgende.

Den tidligere rekord for højeste stak pandekager blev sat i oktober 2014, hvor der i Holland blev rejst en 91.2 centimeter høj søjle.

Annonce:

Her kan du se en mand spise tre kilo pandekager. (Video: Caters)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: