Ny opdatering: Kan det her få dig til at droppe Snapchat?

Det populære sociale medie har opdateret sine brugervilkår

Hele idéen med det populære sociale medie Snapchat er, at de billeder, man sender til sine kontakter, bliver slettet, efter de er blevet set.

Men nu har Snapchat opdateret sine brugervilkår, og forbeholder sig fremover retten til at bruge dine snapshots. Det skriver International Business Times.

Nu kommer der reklamer på Instagram: Det betyder det for dig

’Du giver Snapchat verdensomspændende, vedvarende, royalty-fri, underlicenserbar og omsættelig licens til at opbevare, lagre, bruge, vise, reproducere, modificere, tilpasse, redigere, offentliggøre, skabe afledte værker fra, offentligt udføre, udsende, distribuere, syndikere, fremme, udstille og offentligt vise indholdet i enhver form og i ethvert og alle medier eller distributions-metoder’, står der blandt andet i de brugervilkår, som Snapchat opdaterede 28. oktober.

Nu kan du få hemmelige præmier på Snapchat: Sådan gør du

Snapchat-brugere ejer stadig sine egne billeder, men med de nye vilkår forbeholder det sociale medie sig altså retten til at anvende de billeder, du sender som snapshots.

’Du giver også Snapchat og vores samarbejdspartnere ubegrænset, verdensomspændende og evig licens til at bruge dit navn, lighed og din stemme i alle medier og distributionskanaler', står der videre på Snapchats hjemmeside.

Nu hjælper Facebook dig med at glemme din eks

Med andre ord betyder det, ifølge International Business Times, at du risikerer, at dine private ’snaps' ender som reklamer ved eksempelvis busstoppesteder eller på nettet.

Kan Snapchats nye brugervilkår få dig til at droppe at ’snappe’ til dine venner?