Ny rekord: Sparker sig i hovedet 134 gange på ét minut

Nepalesisk studerende håber på at gøre sit land stolt, efter det lykkedes ham at sparke sig selv i hovedet 134 gange på 60 sekunder

Wee Man - go home.

Dværgen fra drengerøvsfranchisen Jackass, der mest af alt er kendt for at kunne sparke sig selv i hovedet, må se sig slået med flere meter. Eller spark, om man vil.

En endnu større drengerøv fra Nepal har nemlig praktiseret øvelsen så intensivt, at han nu kan klaske sig selv i hovedet med fodsålerne. 134 gange. På ét minut.

Teenageren var selvfølgelig samtidig smart nok til at lade Guiness Rekordbog overvære forsøget og de skøre nok til at lade rekorden indskrive i samlingen af mildest talt besynderlige rekorder.

Samfund - 1. okt. 2014 - kl. 18:50 TV: Han har verdens længste kølle

Se også: TV: Hun sætter 100 meter-rekord - i høje hæle

En stolt Pushkar Nepal, som han hedder, sagde efterfølgende:

- Jeg ville med i rekordbøgerne. Jeg lærte for nogle år tilbage, at der fandtes en kategori for spark i eget forhoved. Jeg valgte det og fokuserede udelukkende på det.

Øvede sig i ni måneder
Pushkar brugte således to timer hver dag i små ni måneder på at udvikle sin teknik. Til sidst kunne han bruge begge fødder til at sætte ekstra adskillige spark ind med lynets hast.

- Træningen var hård, og mange af mine venner og min familie var bekymrede for, at jeg ville skade mig selv. Men jeg fik ikke en eneste skramme, siger nepaleseren, der til gengæld ikke nævner et ord om og hvordan, træningen måtte have påvirket indlæringsevnen - hvis drengen da overhovedet har haft tid og mulighed for skolegang den intensive træning taget i betragtning.

Vil promovere Nepal
De mistede hjerneceller lader heller dog heller ikke til at bekymre:

- Jeg har sat én rekord, men jeg stopper ikke her. Jeg vil sætte 100 rekorder mere, lover den målrettede Pushkar, der håber at kunne en hel nation stolt med sine spark i hovedet.

- Jeg tror på, mine rekorder kan hjælpe med at promovere mit land, Buddhas fødested, over hele kloden. Jeg vil bevise, at mennesker fra et lille og fattigt land også kan gøre hvad som helst. Jeg vil inspirere Nepals folk!

Pushkar slog den tidligere rekord, sat af den amerikanske entusiast Joel Leindecker, som 'kun' lykkedes med at sparke sig selv i hovedet 124 gange.

Lisa har samlet på Pokémon-ting i 17 år Verden på vrangen - 21. aug. 2014 - kl. 19:41 TV: Sygt eller sejt? Hun har verdens største Pokémon-samling

45 kommentarer
Vis kommentarer