Ny serie: Hitlers beskidte hemmeligheder

Ekstra Bladet lancerer ny, flot artikelserie - og nyt, stort skandinavisk samarbejde - LÆS MED FRA PÅ SØNDAG FOR KUN 1 KRONE

HITLER – NAZISME – HOLOCAUST – ordene som er mejslet ind i hukommelsen.

I ly for offentligheden begik Hitlers soldater nogle af de værste forbrydelser, menneskeheden har set.

Skellettynde, spøgelseslignende, mennesker. Bunker af lig i forvredne stillinger. Kvinder og børn. Billederne er umulige at ryste af sig.

Spørgsmålet, der uundgåeligt trænger sig på: Hvordan kunne det ske? Og kan de ske igen?

EKSTRA er rejst i Hitlers fodspor rundt i Europa og har besøgt nogle af nazisternes mørkeste og mest hemmelige steder for at lede efter svar.

Det forladte sindssygehospital, den glemte monsterbunker, det okkulte naziparadis.

Vi kalder det ’JAGTEN PÅ HITLERS HEMMELIGHEDER’, og du kan kan læse med fra 17. april og de efterfølgende søndage.

Vi har endda gjort det ekstra appetitligt ved at sætte prisen voldsomt ned på EKSTRA-abonnementet, så du hele søndag kan få adgang til alle EKSTRAs herligheder i 30 dage for blot 1 krone.

Langt over 40.000 danskere har allerede meldt sig til. LÆS MERE OM EKSTRA HER.

 

Artikelserien er en del af et nyt samarbejde mellem Aftonbladet Plus og VG+ - EKSTRAS skandinaviske pendanter.

- Ideen med samarbejdet er at lave journalistik, der rammer direkte ned i vores brugeres ønsker og behov for høj kvalitet, dybde og eksklusivitet. Efter flere års erfaring med at bedrive digitale abonnementer ved vi, hvad brugerne i de tre nordiske lande synes er værd at betale for. Og det vil vi med dette samarbejde prioritere at give dem endnu mere af, siger ledende redaktør for betalt indhold på Ekstra Bladet, Lisbeth Langwadt.

Med samarbejdet vil læserne møde et journalistisk ambitionsniveau, der lægger sig langt over, hvad man er vant til at se i det daglige flow på nyhedssites. Projekterne vil blive produceret af de bedste, ofte prisvindende journalister, fotografer og udviklere på Ekstra Bladet, VG og Aftonbladet, og projekterne skal yderligere styrke den eksklusive, digitale kvalitetsjournalistik i de tre mediers betalte abonnements-universer.

LÆS MERE OM EKSTRA HER.

– Det er en unik satsning på kvalitetsjournalistik, hvor tre store medier går sammen og rapporterer om spændende emner, der tiltaler de nordiske brugere. Vi ved af erfaring, at fantastiske historier fra vores betalte universer virker i alle tre lande, siger Ted Kudinoff, redaktionel Pluschef på Aftonbladet, og redaktionschef for VG+, Espen Langfeldt, tilføjer:

- God journalistik er universel, og med de rigtige temavalg bliver den relevant på tværs af landegrænserne. Derfor har vi stor tro på det her projekt, siger redaktionschef Espen Olsen Langfeldt fra VG+.

I centrum af Owinska ligger ruinerne af det gamle sindssygehospital, der senere blev SS-kaserne. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
I centrum af Owinska ligger ruinerne af det gamle sindssygehospital, der senere blev SS-kaserne. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
 

De tre medier vil fremover hver især udgive et antal journalistiske fyrtårne årligt – nogle som et samarbejde på tværs af landende, andre produceret af et af medierne.

Idéerne vil altid blive til ud fra fælles idéudvikling og sparring mellem EKSTRA, Aftonbladet Plus og VG+’s teams.

'Jagten på Hitlers Hemmeligheder' er den første serie, der bliver efterfulgt af opsøgende og undersøgende journalistik om den katolske kirke.

-At vores digitale abonnementer nu er så store volumenmæssigt beviser, at digital betalingsjournalistik en del af fremtidens forretningsplan for vores medier. Så mens mange i disse år ikke længere betaler for printaviser, formår vi med brands som EKSTRA, Aftonbladet Plus og VG+ at vise, at vi har et fremtidssikret digitalt produkt til dem, der hellere vil have vil betale for vores mediers kvalitetsjournalistik online end på print, siger Lisbeth Langwadt.

LÆS MERE OM EKSTRA HER.

37 kommentarer
Vis kommentarer