Ny snageside for boliger er blevet populær på kort tid

På bolighed.dk kan nysgerrige se informationer om 1,25 millioner boliger, uanset om de er til salg eller ej.

Det er blevet lidt af en dansk folkesport at surfe rundt på nettet for at se på huse og haver, ejendomsværdier og liggetider.

De mange boligportaler på nettet har hundredtusindvis af besøgende hver uge, og nu har endnu en boligportal fået succes ved at tage skridtet videre, skriver Politiken.

Frem for kun at samle data om de boliger, der er sat til salg, leverer bolighed.dk alle tilgængelige informationer om samtlige landets 1,25 millioner ejerboliger, uanset om der står er et til-salg-skilt eller ej.

- Boligen er noget af det, vi danskere interesserer os allermest for - uanset om vi selv står og skal handle bolig, eller om vi bare gerne vil følge med i nabolaget, siger Anders Jensen, formand for bestyrelsen i bolighed.dk og koncerndirektør i Nykredit, til Politiken.

Mere end 450.000 unikke brugere har klikket rundt på bolighed.dk i de godt fire uger, der er gået, siden sitet blev lanceret.

Med den nye portal kan man tjekke anslåede priser og værdier på hver eneste ejerbolig, og så kan interesserede købere helt uden om ejendomsmægleren kontakte de boligejere, der overvejer at sælge.

- Der var engang, da man sagde, at klæder skaber folk. Men nu er vi blevet så velhavende, at det er boligen, der skaber folk, siger Claus Bech-Danielsen, professor ved Statens Byggeforskningsinstitut, til Politiken.

- Boligen er et spejlbillede af os selv. Den er i stigende grad blevet en identitetsmarkør. Vi viser omgivelserne, og måske i sidste ende også os selv, hvem vi er, via vores boliger, tilføjer han.

Nykredit står sammen med Spar Nord, Sydbank og Arbejdernes Landsbank bag bolighed.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer