Ny trend: Derfor holder de ting under brysterne

En ny trend har bredt sig i især Japan og Kina og fænomenet spredes hurtigt via det kinesiske svar på Twitter. Se med i klippet

Se den asiatiske trend her

Lige nu har en sær dille bredt sig blandt asiatiske kvinder. Fænomenet er kendt som 'The Underboob Pen Challenge', og som navnet antyder, så går det ud på at holde en blyant eller kuglepen under brysterne. Der er dog flere, der er mere modige.

Nogle holder makeup-produkter, mens andre forsøger sig med andre objekter.

Årsagen til den bizarre trend er lidt mudret, men når en kvinde har gennemført udfordringen, så sender hun beskeden videre til en ny og skriver:

- Tag udfordringen og bevis, at du er en rigtig kvinde, lyder det via det kinesiske medie Huanqiu.

Fænomenet har også tiltrukket sig stor opmærksomhed i den vestlige verden. Således har engelske medier The Sun, Daily Star og The Mirror berettet om trenden de seneste dage.

Fremadstormende medie
Den nye trend er først og fremmest begyndt på det kinesiske svar på Twitter, nemlig Sina Weibo. Det sociale netværk blev lanceret i 2009, og nu er det med til at sprede denne trend. I maj 2015 var der omkring 200 millioner aktive brugere, så det kan gå stærkt, hvis der lige pludselig opstår en ny dille.

I The Independents artikel fra august 2015 anslås det dog, at de kinesiske myndigheder er meget strikse med at fjerne 'stødende materiale' fra nettet. 30% af det, som de finder stødende, skulle være fjernet fra Weibo efter en halv time, mens 90% skulle blive taget af efter et døgn.

Bryst-trenden har allerede spredt sig, og du kan se en række af billederne, som der er blevet postet i klippet øverst på siden.

Lignende trend
I foråret 2015 kom en lignende trend på banen, nemlig 'Hold en cola-dåse mellem brysterne'-udfordringen.

Den tyske model Anike Ekina satte gang i det hele, da hun brugte hashtagget #holdacokewithyourboobschallenge. Her ses det, hvordan hun placerer en coladåse mellem brysterne - helt uden at bruge hænderne. Imponerende.

- Jeg er blevet nomineret. Det er en morsom udfordring, skrev Anike Ekina på Facebook, hvorefter hun nominerede tre andre kvinder.

Se Cola-udfordringen her:

Anike Ekina satte 'cola-trenden' i gang. Se hende her

Andre har forsøgt at tage skridtet videre end 'blot' at holde en cola i kavalergangen. Se videoen her.

Samfund - 20. maj. 2015 - kl. 15:29 TV: Valby-mor hopper med på 'Brystholder-trenden'

119 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere