Ny trend går amok på instagram-side: Vis din bare røv i varmen

En kvinde fra London har startet en ny trend på sin instagram-side, hvor folk fra hele verden nu viser deres bare numser frem - siden har allerede 235.000 følgere - se et hav af frække numser nede i artiklen

Den nye trend med at vise bar røv i varmen har spredt sig fra England til hele verden. (Foto: All Over Press)
Den nye trend med at vise bar røv i varmen har spredt sig fra England til hele verden. (Foto: All Over Press)
Følg Samfund

Under hedebølgen i sidste uge i Storbritannien begyndte tusindvis af britere at vise deres bare numser på de sociale medier. En ny trend var eksploderet, og den var lige så 'hot' som temperaturen i det varme plagede England.

Og nu afslører kvinden bag den nye trend, der har fået tilnavnet 'cheeky bum' eller på dansk 'fræk røv', at det var hende, der startede den nye trend som en slags joke sammen med sin kæreste. Det fortæller hun til den britiske avis The Sun.

(artiklen fortsætter under billedet)

Kvinden, der er fra London og i øvrigt ønsker at være anonym, står bag den populære instagram-side 'Cheeky Exploits', hvor folk kan fremvise deres 'frække røv' helt anonymt. Instagram-siden er nærmest eksploderet og har nu 235.000 følgere. Og trenden har helt klart spredt sig til hele verden. På instagram-siden Cheeky Exploits vrimler det nemlig med frække numse-billeder fra både Italien, Spanien, Brasilien, Peru og mange andre lande.

(artiklen fortsætter under billedet)

Cheeky fra London siger selv følgende om sin instagram-side til The Sun:

- Jeg havde aldrig nogen sinde regnet med, at få så mange følgere. Det hele startede jo bare som en joke sammen med min ægtemand og mine venner. Det tog mig ca. 8 måneder at få 1000 følgere, og i starten var det mest mine venner. Men så skrev medierne om min instagram-side, og nu er det gået helt amok, fortæller Cheeky og tilføjer:

- Jeg får frække numser fra hele verden, og det er alle slags numer. Jeg slår de fleste af dem op på min side, men jeg har stadigvæk ca. 1000 numse-billeder liggende i mit mail-system.

(artiklen fortsætter under billedet)

Selv om der nu ligger ca. 320 frække numser på 'Cheeky Exploits' fra hele verden, er det kun en lille håndfuld numser, der har forarget instagram-brugerne så meget, at de har anmeldt dem for at være upassende.

Når Cheeky selv får taget numse-billeder, er det hendes mand, der er fotograf. Cheeky håber selv, at hendes side vil medvirke til at skabe mere selvtillid omkring kroppen, og at siden vil være en slags platform, hvor folk kan føle sig frie.

- Alle numser er smukke for mig. Og numser er også sjove.

Til orientering kan det her oplyses, at hvis man ønsker sin numse udstillet på instagram-siden Cheeky Exploits, så skal man sende et billede af sin numse til Cheekys email cheekyexploits@gmail.com.

De står tilbage og ligner idioter

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.