Annonce:
Annonce:

Ny uge, ny vejrudsigt: Regn og byger truer

På trods af de våde udsigter, kan der dog sagtens komme dage med solskin, fortæller DMI

Indtil regnen kommer kan du jo passende lære, hvordan du bliver mindst våd - ved at løbe eller ved at gå? Få svaret her. (Foto: Jonas Ryefelt)
Annonce:
Følg Samfund

Det er unægteligt nemmere at komme ud ad fjerene sådan en mandag morgen, når man har sol og varme at stå op til. Det er dog desværre ikke tilfældet for størstedelen af danskerne denne mandag morgen, hvor skyer og regn ligger og lurer. Det oplyser DMI til Ekstra Bladet tidligt mandag morgen.

- Generelt er hele den her uge en uge, hvor der kommer regn og byger og mange skyer. Der bliver kun lidt sol, siger Jørn Thomsen, der er vagthavende meteorolog hos DMI.

Inden vi helt mister modet, slår Jørn Thomsen fast, at solen da godt kan dukke lidt op i løbet af mandagen. Især i de nordlige og østlige egne.

- Og så kommer temperaturerne til at ligge omkring 15 grader. Måske op til 18 grader, men det er jo ikke den store forskel fra 15, siger den vagthavende meteorolog.

Temperaturerne ligger på samme niveau landet over.

Annonce:

Ikke helt efterår
Selv om himlen er dækket af en grå dyne, som godt kan smide lidt vand ned på os, understreger Jørn Thomsen, at det ikke helt er efterår endnu. I hvert fald ikke, hvis man kigger på vinden.

- Vinden er ikke voldsom. Den er let til frisk fra vest og sydvest, som senere kan dreje helt om til syd i løbet af mandag aften, siger den vagthavende meteorolog.

- Og så skal vi huske på, at solen jo godt kan dukke lidt op ind i mellem regnbygerne, tilføjer han.

Gråt i gråt
Og så er det jo her, man kunne fortælle om, hvordan resten af ugens vejr kommer til at se ud. Sagen er dog den, at det ville være en gentagelse af beskrivelsen for mandag.

Torsdag skiller sig dog lidt ud, da den friske til jævne vind bliver opgraderet til en hård vind ved Vestkysten. Desuden bliver natten tør alle andre steder end Jylland, oplyser DMI.

Du kan læse mere om vejret hos Vejret.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: