Ny ’verdens lækreste fange’: Fremmede flokkes om at betale Mirellas kaution

Et 20-årigt bandemedlems politibillede er gået viralt

Mirella Ponce er efter dette mugshot blevet døbt 'den nye lækre fange'. Foto: Fresno Police Department
Mirella Ponce er efter dette mugshot blevet døbt 'den nye lækre fange'. Foto: Fresno Police Department
Følg Samfund

Pas på, Jeremy Meeks, du har fået skarp konkurrence.

’Verdens lækreste fange’, der blev kendt verden over, efter at hans politibillede gik viralt og senere blandt meget andet har gjort sig bemærket i kendisverdenen med utroskab og en modelkarriere, har fået sig et hot, kvindeligt modstykke.

Det 20-årige bandemedlem fra Californien Mirella Ponce har allerede fået kælenavnet ’den nye lækre fange’, efter at hun mandag blev sigtet for to forhold af politiet, der stoppede hende i en bil indeholdende to andre bandemedlemmer, hendes eget lille barn og en lilla pistol, og efterfølgende offentliggjorde hendes såkaldte ’mugshot’ på deres Facebook-side. Det skriver Daily Mail.

 

Mirella Ponces kaution er blevet sat til 50.000 dollars – svarende til omkring 320.000 danske kroner - per sigtelse, men siden billedet blev lagt ud på det sociale medie, har flere antydet, at de godt kunne være tilbøjelige til at betale kautionen for den lækre unge fange.

’Befri denne hotte gangster chick’, lyder det i flere af kommentarerne på Fresno Police Departments Facebook-side, og flere skriver noget i retning af ’den eneste forbrydelse, hun har begået, er at stjæle mit hjerte.’

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+