Nyd den sidste forårsdag i morgen er det slut

Det gælder om at nyde onsdagens vejr i fulde drag, for fra torsdag falder temperaturerne og skyerne vender tilbage

Nyd den sidste forårsdag i denne omgang. Torsdag skifter vejret og køligere luft fra øst vil bringe kulde, skyer og regn med sig (Foto: Joachim Adrian)
Nyd den sidste forårsdag i denne omgang. Torsdag skifter vejret og køligere luft fra øst vil bringe kulde, skyer og regn med sig (Foto: Joachim Adrian)

Siden søndag har flot forårsvejr begunstiget danskerne med masser af solskin og flotte temperaturer.

Det har fået solbrillerne og de tyndere jakker frem fra gemmerne.

Onsdag bliver endnu en flot dag, lyder det fra vagthavende meteorolog ved DMI, Mogens Rønnebek til Ekstra Bladet.

- I dag bliver en endnu en solrig dag. Vi får en forholdsvis svag vind og temperaturerne kommer op på mellem 10 til 12 grader. En ganske fin dag må man sige, lyder det fra Mogens Rønnebek.

Det flotte vejr rammer ifølge meteorologen Skagen til Rønne og den lette til friske vind, der til i morgen og formiddagstimerne vil være de fleste steder ligger sig i løbet af dagen.

Men det er med at nyde det flotte vejr, så længe det varer. 

Fra torsdag vil køligere luft og flere skyer nemlig trække ind over landet og det varsler et skifte til mere klassisk dansk forårsvejr.

- De næste dage vil det blive en kende køligere. Fredag og lørdag falder temperaturerne igen. her vil det bliver 3-7 grader. Vinden slår over i øst og den er koldere og tørrer og det betyder, at temperaturerne vil falde.

- Søndag vil der komme små regnbyer. Det bliver altså køligere hen over weekenden. Men det er kun for en periode, så vil det lunere vejr formentlig vende tilbage igen, lover Mogens Rønnebek.

19 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere