Nyd det mens du kan: Koldt vejrskifte rammer Danmark

Vejret vil skifte fra sommervarmt til regn og kulde, når vi rammer weekenden

Vi får nogen våde dage, men det tyder på, at der vi får en flot sensommer. Ekstra Bladet giver dig her - sammen med DMI en vejrudsigt for den næste måned

Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at grille og nyde sommervejret. Men så er det slut.

Vi har nemlig stadig to sommerdage mere i vente, inden det bliver koldt og vådt.

Både onsdag og torsdag bliver det ifølge DMI nogle 'pæne dage' med op til 26 grader flere steder i landet med undtagelse af Vestjylland, der kan vente sig regn natten til onsdag.

- Det er meget vekslende, men det når ikke at blive koldt i løbet af de næste par dage, siger DMI's vagthavende meteorolog Trine Pedersen og fortsætter:

- Weekenden ser til gengæld lidt mere spændende og ustadigt ud.

Ifølge DMI's vejrprognose kommer det køligere vejr fredag. Vi kan forvente et vejrskift, hvor temperaturen falder til mellem 17 og 20 grader. Om natten kan temperaturen komme helt ned omkring 7 grader lørdag.

Følger det time for time
Weekendvejret byder ifølge DMI på omskifteligt vejr med skyer, byger og torden.

- Nogle steder i landet bliver det lidt køligt, men egentlig meget pænt bortset fra nogle byger. Andre steder bliver det ret koldt og vådt, siger Trine Pedersen.

Se også: Sidste afbrændingsforbud ophæves

Et lavtryk, der ligger og kører tæt på Danmark, gør det sværere at sige, hvor vådt det egentlig bliver, siger den vagthavende meteorolog fra DMI.

- Vi må følge det time for. Lavtrykkets bane er ret afgørende for, hvor vådt det bliver. Men vejret ser ikke pænt ud i weekenden, siger hun.

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere