Annonce:
Annonce:

Nye millionvillaer rykker ind på toppen af det jyske boligmarked

Fem nye huse er kommet til salg i Jylland til et svimlende beløb på over 25 millioner

Flere nye huse melder sig i toppen af det danske boligmarkedet - fælles for dem alle er, at de ligger i Jylland. Foto: Lilienhoff
Flere nye huse melder sig i toppen af det danske boligmarkedet - fælles for dem alle er, at de ligger i Jylland. Foto: Lilienhoff
Annonce:
Følg Samfund

Der er blevet rykket godt rundt i toppen af det jyske boligmarked i år.

Fire nye villaer har meldt deres ankomst under til salg-fanerne - og placerer sig helt i prisfronten som toppen af kransekagen - langt fra de ganske almindelige parcelhuse, der ellers dominerer det danske boligmarked.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Jylland kan også være med
Ifølge ejendomsmægler og partner i EDC Poul Erik Bech i Risskov Rolf Bach kan Jylland sagtens følge med Nordsjælland. Det handler bare om ikke at sammenligne pærer og bananer.

- Vi er 300.000 mennesker her i Aarhus, og de er en million i København. Der skal være en forskel - det er der helt sikkert også, hvis man sammenligner London og København.

I gennemsnittet sælger Rolf Bach i sin forretning cirka fem huse om året, som er oppe og snuse de til 30 millioner. Og det er forholdsvis godt.

Annonce:

- Markedet er her, og folk er villige til at betale for de eftertragtede områder. Skal man have et hus nær vandet i Risskov, skal man betale fra ti millioner og op. Skal man have en grund i første række, koster grunden i sig selv 13 millioner, siger Rolf Bach.

Jyllands fem dyreste villaer
Hvis du skal have en chance for at få dit navn på postkassen på en af Jyllands for øjeblikket dyreste villaer, skal du være parat til at lægge mere end 25 millioner kroner.

Det er nemlig i det astronomiske prisleje, at Jyllands fem mest luksuriøse adresser lige nu - der alle kan prale af utallige værelser og førsteklasses beliggenhed - ligger.

Strandvejen, Vejle

Foto: Home Vejle
Foto: Home Vejle

På kyststrækningen uden for Vejle ligger en kæmpe pragtvilla på 515 kvadratmeter, som lige er kommet på markedet for svimlende 30 millioner kroner.

Det voluminøse hus går under navnet Villa Tårnhøj og har ligget på sin vandkantsgrund siden 1909. I dag tæller boligen 11 værelser - og så er der både svømmepøl og et tårn i fire etager.

Se huset her

Marselisvej, Aarhus

Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
 

Annonce:

Midt i det eftertragtede område Marseliskvarteret i Østjyllands hovedstad, Aarhus, ligger en stor arkitekttegnet villa fra 1909 tæt på vand og skov.

Det historiske hus er til salg for 30 millioner kroner - og for det beløb får du 560 nyistandsatte etagemeter over fire etager fordelt på bolig, kælder og erhverv.

Se huset her

Fjordvej, Kolding

Foto: Home Kolding Åpark
Foto: Home Kolding Åpark

Schäfferhuset uden for Kolding ligger på en grund med udsigt til fjorden og en privat nedgang til vandet med bro og Lysthus.

Også her skal du ifølge Boliga.dk lægge 30 millioner kroner, hvis du vil overtage den 446 kvadratmeter store lystejendom med blandt andet 13 værelser og svømmepøl.

Se huset her

Birkevej, Risskov

Foto: Lokalt Liebhaveri
Foto: Lokalt Liebhaveri

I det eftertragtede liebhaverkvarter langs kysten nord for Aarhus ligger en luksuriøs strandvilla fra 1930 i første række til vandet.

Det 251 kvadratmeter store hjem i Risskov er netop kommet på markedet for 29.995.000 kroner - et beløb, der skaffer dig ni gennemrenoverede værelser og flere terrasser med udsigt til bugten.

Se huset her

Kalsholtvej, Silkeborg

Foto: Nybolig Silkeborg
Foto: Nybolig Silkeborg

Ved en af søerne uden for Silkeborg ligger den stråtækte villa Egedal fra 1920 på en 2,5 hektar stor grund ned til vandet.

Med det 300 kvadratmeter store hus i jugendstil følger en garagebygning med værksted, dobbeltcarport, en hestestald og en svømmepøl.

Det lyserøde hus koster 25,5 millioner kroner.

Se huset her

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: