Nye retningslinjer: Nu må du amme på Facebook

Det sociale netværk har lanceret en række nye retningslinjer for, hvad der tillades af billeder på Facebook

Billeder som dette er fremover tilladt på Facebook. (Foto: Peter Hove Olesen)
Billeder som dette er fremover tilladt på Facebook. (Foto: Peter Hove Olesen)

Facebook har offentliggjort nye retningslinjer for, hvad brugerne på det sociale netværk må og ikke må publicere af billeder.

En af ændringerne har at gøre med ammebilleder, skriver BBC News. Ifølge det britiske medie vil Facebook fremover tillade billeder af 'kvinder, der aktivt ammer eller viser bryster med ar efter brystfjernelse'.

Tidligere er billeder af amning ellers blevet fjernet, hvis Facebook har opdaget dem, skriver det norske nyhedsbureau NTB.

Se også: Forstå Facebooks porno-filter

Balder og brystvorter bandlyst
Hvad angår billeder, der fokuserer på fuldt ud afslørende balder, vil de i fremtiden være bandlyst. Det samme gælder for billeder af kvindebryster, hvis de samtidig viser brystvorten.

Derudover skriver Facebook i sine nye retningslinjer, at restriktionerne også gælder materiale, der er lavet digitalt, men ikke hvis opslagene på det sociale medie har et uddannelsesmæssigt eller satirisk formål.

På samme måde er tekstbaserede beskrivelser af seksuelle handlinger, der indeholder det, der bliver beskrevet som 'livlige detaljer', forbudt.

Støtte til terror forbudt
Facebook har derudover et sæt nye retningslinjer for mobning og kriminel aktivitet, ligesom ekstremistiske organisationer eller deres medlemmer vil blive smidt ud af det sociale netværk, hvis de giver sig til kende.

- Vi tillader heller ikke ros eller støtte til terrorgrupper eller deres handlinger eller deres ledere, hvilket ikke har været beskrevet i detaljer førhen, siger Monika Bicket, der sidder med ansvaret for Facebooks globale indholdspolitik, til BBC.

Ifølge BBC News er der omkring 1,4 milliarder personer, som bruger det sociale netværk mindst én gang om måneden.

1 af 2 Billeder som dette er fremover tilladt på Facebook.
2 af 2 Billeder som dette er fremover tilladt på Facebook. (Foto: Peter Hove Olesen)
24 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere