Annonce:
Annonce:

Nyt Netflix-tiltag gør brugere rødglødende

Måske er det slut med at se serier på Netflix uforstyrret af reklamer. Det er tjenestens abonnementer sure over

Ser du 'House of Cards' på Netflix, kan du nu risikere at blive mødt af reklamer for andre serier mellem afsnittene. Foto: AP/Netflix, Nathaniel E. Bell
Ser du 'House of Cards' på Netflix, kan du nu risikere at blive mødt af reklamer for andre serier mellem afsnittene. Foto: AP/Netflix, Nathaniel E. Bell
Annonce:
Følg Samfund

Du er lige blevet færdig med et afsnit af din yndlingsserie på Netflix. Du kan næsten ikke vente til, at det næste i rækken begynder af sig selv.

Men så dukker en Netflix-reklame op på din skærm og forstyrrer. Det er en reklame for en anden serie, tjenesten vurderer, du bør se.

Ifølge The Guardian er den ellers reklamefri streamingtjeneste Netflix, der i Danmark koster mellem 79 og 129 kroner om måneden at abonnere på, for første gang begyndt at teste reklamer for sine egne serier mellem hvert serie-afsnit.

- Vi tester, om anbefalinger mellem afsnit hjælper abonnenterne med at opdage serier hurtigere, som de vil sætte pris på, skriver Netflix i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det er vigtigt at pointere, at abonnenter altid kan springe en 'video preview' over, hvis de ikke er interesserede.

Annonce:

Reklame-testen er ikke rullet ud til alle Netflix-brugere på samme tid, men streamingtjenesten bekræfter overfor Politiken, at også danske brugere vil støde på dem.

Opsiger abonnement
På det sociale medie Twitter raser brugere over Netflix' test af reklamer.

- Netflix, hvis I kører en eneste reklame, mens jeg BETALER for jeres service, så vil jeg SIGE DET OP, skriver Twitter-brugeren Nathan Gibson på det sociale medie.

Han er langt fra den eneste, der er rasende over at blive forstyrret af reklamer. Twitter-brugeren Jamie Ashbrook frygter, hvad der bliver det næste.

Populær tv-serie vender tilbage efter otte års pause

- Netlix og Netflix UK, vær sød at stoppe med at vise Netflix-reklamer, det ødelægger oplevelsen. Det er en glidebane, Netflix, skriver han.

Annonce:

En af dem, der angiveligt er stødt på reklamerne på Netflix, er Twitter-brugeren Kallie Spiller. Hun er ikke tilfreds:

- Netflix, de her nye reklamer mellem afsnittene af New Girl er super irriterende og får mig ikke lyst til at se 'Insatiable', skriver hun.

Når Netflix tidligere har kørt lignende test på en sektion af sine brugere, hvor der viste sig at være stor utilfredshed, har de ifølge The Guardian rullet tiltaget tilbage.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: