Nyt superbatteri kan holde din telefon opladt i en uge

Et britisk firma har opfundet et batteri, der skulle kunne holde din smartphone opladt i en hel uge

Inden for et par år burde opladeren, som holder din mobil opladt i en uge, komme på markedet. (Foto: Colourbox)
Inden for et par år burde opladeren, som holder din mobil opladt i en uge, komme på markedet. (Foto: Colourbox)

Med smartphones der konstant skal tjekkes for nye sms'er, Facebook-beskeder eller mails, oplader de fleste af os mobilen en eller flere gange i døgnet.

Men den hyppige opladning kan måske snart være slut. For at britisk firma har nemlig opfundet et batteri, der skulle kunne holde din mobil opladt en hel uge ad gangen.

Hellere gadget end håndgemæng på bagsædet på vejen ned gennem Tyskland! Men de mange dimser er hårde ved bilens batteri. (Foto: Thomas Wilmann) Tips og guides Pas på bilens batteri: Gadgets sluger strømmen

Firmaet ved navn Intelligent Energy har indtil videre udviklet en prototype af iPhone 6 med det nye superbatteri. Ifølge Independent føles telefonen med det indbyggede batteri som en almindelig iPhone 6, men har små ventilationshuller på bagsiden, der giver mulighed for at bittesmå mændger af vand og varme kan komme ud.

Vanddampene et et biprodukt af batteriets brint, der sammen med ilt skaber elektricitet i en lille og meget tynd brændselscelle.

(Foto: Colourbox) Tips og guides 10 oversete tricks: Sådan giver du din smartphone længere batteritid

Firmaet håber, at de kan videreudvikle prototypen af batteriet, så en version til det kommercielle marked kan være klar inden for de næste par år.

21 kommentarer
Vis kommentarer