Obama havde også travlt: Blokerede Bush, oprettede nationaldag og beordrede lukning

Siden Trump satte sig i stolen som præsident for USA, har han haft travlt med at indfri sine valgløfter. Men Trump er ikke den eneste præsident, der har haft travlt sine første timer

Her slagter Trump Obama-care Video: AP

Siden Trump overtog nøglerne til det Hvide Hus har USA's 45. præsident Donald Trump haft travlt med at ændre lovgivningen og indfri sine valgløfter.

Senere onsdag forventes det, at præsident Trump lancerer en plan for opførelsen af en mur mod Mexico, mens kilder tæt på Trump også oplyser, at han samtidig vil stramme lovgivningen vedrørende opholdstilladelse for statsborgere fra en række muslimske lande.

Naturligt er der lige nu stort fokus på Donald Trumps politik, men historisk set er Donald Trumps opførsel med at indføre egen og tilbagerulle andres politik langt fra enestående.

Da Barack Obama overtog magten 20. januar 2009 var hans første blandt mange ordrer de efterfølgende dage, at gøre 20. januar 2009 til 'Nationaldag for Fornyelse og Forsoning'

Se deres beslutninger i de første dage i tidslinien herunder.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Også frihandelsaftalen har Trump annulleret med et pennestrøg.

Senest godkendte præsidenten en aftale om at lade olieledninger gå gennem et særligt, naturhistorisk område i North Dakota.

121 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere