Øv: Mønstret på dyr designerkjole lignede noget helt andet...

En australsk blogger fremviste stolt en ny kjole for manden, der med det samme sammenlignede kjolens mønster med kvindens nedre regioner. Nu er kjolen kendt som 'vagina-kjolen'

Australske Sam poserer i den nu meget berømte kjole. (Foto: Facebook)
Australske Sam poserer i den nu meget berømte kjole. (Foto: Facebook)

Du har købt en ny, dyr designerkjole. Du tager den på og vil med stolthed vise den frem for din mand, hvis reaktion du venter spændt på. Men så sammenligner manden kjolens mønster med... en vagina.

Sådan udspillede den komiske situation sig for den australske kvinde Sam, der driver bloggen School Mum. Det skriver The Mirror.

Designeren Wayne Coopers kjole er blevet berømt - men muligvis ikke af de årsager, han selv ønskede. (Foto: Facebook)

Kjolen, der er designet af den australske designer Wayne Cooper, kostede hende omkring 1.000 kr., og er nu blevet berømt og berygtet på nettet, efter Sam for få dage siden uploadede et billede af den på sin Facebook-side.

I teksten til billedet af Sam iført kjolen, skriver hun:

'Jeg kom hjem og tog den på for husbonden og gæt det første, han sagde.'

Teksten efterfølges af disse hashtags: #DressFail og #OnceYouSeeYouCantUnsee - altså kjolefejl og 'når først du har set det, kan du ikke u-se det.'

Se også: Nyhedsvært til grin: Penis-kjole går viralt

Nu er en masse kvinder gået i Sams fodspor og har købt eller fundet kjolen i butikkerne, som de har uploadet billeder af i kommentarfeltet til Sams oprindelige billede.

På designeren Wayne Coopers website beskrives kjolen som 'Sahara Print' og ledsages af denne sætning: 'Omfavner selvtillid og moderne glamour.' Noget tyder dog på, at designeren selv er ene om at se kjolen på denne måde...

Denne kjole har fået utrolig meget omtale på internettet, siden en bruger på Tumblr bad om hjælp til at afgøre dens farve. (Foto: Tumblr) Samfund - 27. feb. 2015 - kl. 10:00 Kjolen, der deler internettet: Hvilken farve er den?

12 kommentarer
Vis kommentarer