Olivia blev kun 20 år: Hun døde i køen til en natklub

Et vidne påstår, at Olivia angiveligt blev mast ihjel - netop nu er politiet ved at undersøge den egentlige dødsårsag, og hvordan den frygtelige tragedie egentlig skete

Olive Hurt blev kun 20 år gammel. Hun døde på tragisk vis, mens hun stod i kø foran en natklub. (Foto: Privatfoto/facebook)
Olive Hurt blev kun 20 år gammel. Hun døde på tragisk vis, mens hun stod i kø foran en natklub. (Foto: Privatfoto/facebook)

Forældrene til den kun 20-årige universitets-studerende Olivia Burt,  der onsdag aften døde ude foran natklubben Missoula i den britiske by Durham, er totalt ødelagt af sorg i forbindelse med tabet af deres datter.

Olivia Burt fik pådraget sig dødelige skader i hovedet i forbindelse med, at hun stod i en kø med mange mennesker foran natklubben. Både natklubbens personale og den tilkaldte ambulance forsøgte at genoplive den unge kvinde, men forgæves. Hun blev erklæret død på stedet.

Det skriver flere medier heriblandt Independent, Evening Standard, Mirror og The Sun.

Ifølge politiet  var der adskillige hundrede mennesker, der stod i kø foran natklubben, da ulykken skete. En kvindelig student ved navn Rosie har ifølge den britiske avis The Sun udtalt følgende om ulykken:

- Da vi stod i køen kom der en stor gruppe unge mænd, og af en eller anden grund troede de, at de ville komme hurtigere ind i natklubben, hvis de skubbede folk bagfra. Og så væltede der et hegn sammen med en masse mennesker.

Politiet efterlyser vidner
Netop nu undersøger politiet den egentlige dødsårsag, og hvordan den frygtelige tragedie kunne ske. En politichef fra Durham, Andy Smith, siger følgende omkring sagen:

- Det her var en tragisk begivenhed, og hele vores fokus i efterforskningen er at opklare nøjagtigt, hvad der skete med Olivia. Vi har allerede talt med folk, der arbejdede på natklubben og med folk, der stod i kø for at komme ind på natklubben, fortæller Andy Smith og tilføjer:

- Vi har også set film fra overvågningskameraer igennem fra tidspunktet omkring ulykken. Vi regner med, at der var adskillige hundrede mennesker i køen. Men vi opfordrer nu vidner til at henvende sig til os. Især dem, der var tæt på Olivia og faktisk så, hvad der skete med hende, lyder opfordringen fra Andy Smith.

Oliva Burts forældre har offentliggjort følgende udtalelse i forbindelse med deres datters tragiske død:

- Vi er totalt ødelagt af sorg i forbindelse med tabet af vores skønne datter Olivia. Hun var en vidunderlig ung kvinde, og vores ord kan ikke udtrykke, hvor meget vi savner hende. Vi håber, at vi kan få lov til at sørge over vores datter i fred og ro. Og der vil ikke kommer yderligere udtalelser fra vores side.

Olivia Burt var førsteårs-studerende på universitet, da hun døde. (Foto: Privat/facebook)
Olivia Burt var førsteårs-studerende på universitet, da hun døde. (Foto: Privat/facebook)
 

 

 

 

 

1 af 2 Olivia Burt var førsteårs-studerende på universitet, da hun døde. (Foto: Privat/facebook)
2 af 2 Olive Hurt blev kun 20 år gammel. Hun døde på tragisk vis, mens hun stod i kø foran en natklub. (Foto: Privatfoto/facebook)
89 kommentarer
Vis kommentarer