Ortodoks præst afsløret på kinky sexbånd med elsker

Fader George Passias er kommet i modvind efter kinky videooptagelser af hans affære med en elsker har set dagens lys.

En græsk-ortodoks præst er kommet i vanskeligheder efter en række videooptagelser. (Foto: Colourbox)
En græsk-ortodoks præst er kommet i vanskeligheder efter en række videooptagelser. (Foto: Colourbox)

Videooptagelser af bizarre sexfeticher og ortodokse præster er ikke ligefrem en harmløs kombination.

Det må 67-årige George Passias sande, efter det er kommet frem, at han har medvirket i sexoptagelser med sin elsker, Ethel Bouzalas, der er 22 år yngre end ham selv.

Den ortodokse præst har ellers benægtet affæren gennem flere år, men kirkens medarbejdere har bekræftet, at den har fundet sted. Ifølge kilder skulle George Passias' affære oven i købet have ført til, at elskeren Ethel Bouzalas blev gravid.

Sexfetish på video

Men de sexvideoer, der nu er kommet frem står i skarp kontrast til det offentlige billede af George Passias, der var kendt for at tilhøre en fundamentalistisk fraktion af den græsk-ortodokse kirke.

I en af scenerne kan man se hans 45-årige elsker, der iført g-streng og høje hæle planter sin bagdel på noget brød, der er indbundet i cellofan. Hun bliver siddende, indtil brødet er blevet fladt - en fetich, der ifølge NY Post er kendt som 'kagesidning'.

Hvis disse mure kunne tale...Gennem tiderne har Vatikanet været hemmelighedernes højborg, men på det seneste er der blødt op på mange punkter i verdens mindste stat. (Foto: AP/Andrew Medichini) Tæt på Vatikanets hemmeligheder: Pædofili, bøsse-loger og mafia-forbindelser

I et andet klip gnider Ethel Bouzalas sine fødder i den begejstrede præsts ansigt, mens de ligger i et værelse med spejle i loftet. I en tredje optagelse giver George Passias sin elsker oralsex.

Videoerne skulle angiveligt have ligget på den computer, George Passias havde i sit kirkekontor.

Guds vilje

Skandalen blussede op i begyndelsen af september, da Ethel Bouzalas mand mailede til et overhoved i den græsk-ortodokse kirke og afslørede affæren. 16. september blev George Passias suspenderet.

Ifølge ham selv på grund af 'personlige og helbredsmæssige årsager', men indrømmede også 'mangfoldige synder og mangler'.

'Jeg vil nu forsvinde væk fra denne verden i et stykke tid i forhold til Guds vilje. Han har valgt det for mig... at jeg bør trække mig tilbage og følge en vej bestående af stilhed, bøn, fasten og fuldstændig hengivenhed til vores Gud', skriver han i en mail.

Se også: Kardinal går af efter anklager om upassende opførsel

Men ifølge en embedsmand i kirken, er George Passias, der normalt bor i New York-bydelen Queens, i virkeligheden taget hjem til sin datter i Chicago, hvor igen kan få kontakt til ham.

George Passias har fire voksne børn, mens Ethel Bouzalas har tre børn. Hendes mand nægter at kommentere på affæren eller graviditeten, men bekræfter, at han kender til sexoptagelserne, og at han stadig er sammen med sin kone.

Nært forhold

Da George Passias kom til kirken i Wadsworth Avenue i 2006, blev Ethel Bouzalas hans assistent. Han kaldte hende sin 'spirituelle guddatter', og de kom og gik samtidig hver dag. En håndværker i kirken fortæller ifølge NY Post, at han engang så Bouzalas sidde på skødet af den græsk-ortodokse præst.

Ethel Bouzalas skulle være blevet døbt af George Passias - iført en bikini.

Se også: Præst sendte sex-sms til børn

13 kommentarer
Vis kommentarer