Over 1.3 million danskere har tjekket årsopgørelsen

Skylder du penge til skat, eller får du penge tilbage? Det har mere end 1.3 million danskere allerede været inde for at tjekke

Sådan hjælper SKAT dig med at hitte ud af årsopgørelsen

Siden fredag har 1.358.040 danskere været inde for at tjekke deres årsopgørelse. Selve årsopgørelse er blevet vist 2.205.227 gange, lyder meldingen fra SKAT. Men 4.4 millioner danskere har en årsopgørelse, så det er langt fra alle, der har været inde for at tjekke om, de skal have penge tilbage, eller om de skal skylder.

Samfund - 7. mar. 2015 - kl. 16:17 Skat advarer: Pas på falske skattemails

Danskerne fik fredag eftermiddag lov til at tyvstarte processen, selv om at det officielt først var mandag, man kunne få lov til at se og rette i sin årsopgørelse.

Sådan læser du din årsopgørelse:

En presset dag
IT-direktør i SKAT, Jan Topp Rasmussen, er ikke i tvivl om, at mandagen bliver en presset dag for SKAT.

- Forventninger er, at der bliver pres på, og at der bliver rigtigt travlt. Det siger erfaringerne, og selvom at der allerede har været rigtig mange inde lørdag og søndag. I morgen bliver rigtig travl. Vores 450 medarbejdere i telefonsupporten vil også få rigtig travlt. Der vil sandsynligvis også være rigtigt mange spørgsmål på Facebook og Twitter, som vi i år forsøger os med.

Her er fradragene, du ikke kendte til:

I øjeblikket er der mellem 10 og 15 minutters ventetid til at få lov til at logge på. Og IT-direktøren vurderer, at omkring en halv million danskere skal ind for at tjekke deres årsopgørelse i dag.

- Nu har vi haft mere end 1.3 millioner, der har logget ind det første halvandet døgn. Det vil fortsætte i dag, når folk er vågnet op og har været inde at kigge, og så begynder antallet af folk, der logger ind, at stige. Det er der ingen tvivl om. Så hvis alt teknik vil, og vi ellers får justeret det, vi skal, i løbet af dagen i dag, så vil jeg tro, at der kommer lidt over en halv million ind i dag også.

11 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere