Over stregen? Se hvad lærlingen må finde sig i

Se hvad lærlingen må stå model til i klippet herunder

Se hvad lærlingen blev udsat for her.

Som lærling eller praktikant er man nederst i hierarkiet, og man må derfor finde sig i lidt af hvert fra sine ældre kollegaer.

Det fandt en lærling i et ukendt engelsk byggefirma ud af, da han blev udsat for en vaskeægte byggeplads-joke, der lige nu bliver flittigt delt og diskuteret på sociale medier.

Lærlingen, hvis fornavn er Alex, bliver bundet med gaffatape, spændt op i loftet og får proppet munden med kage, mens hans kollegaer filmer det hele og griner højlydt. Mod slutningen af optagelsen truer de med at gå på pub og efterlade ham ophængt, men det vides ikke, om der bliver gjort alvor af truslen.

Videoen har skabt en voldsom debat på Facebook, hvor mange mener, at spøgen er en tand for grov.

Andre påpeger dog, at det er ganske normal byggeplads-humor, at lærlingen ser ud til at være med på spøgen, og at man i øvrigt skal lade være med at blande sig, hvis man aldrig selv har været på en byggeplads.

'Jeg blev lukket ude på et tag i over to timer da jeg var 16, jeg græd ikke over det og er ikke blevet traumatiseret. Det er, hvad arbejdslivet på en byggeplads handler om, find et arbejde på et fucking kontor, hvis du skal være en kælling', kommenterer Facebook-brugeren Sonny Windsor for eksempel.

Hvad mener du? Går de over stregen i videoen, eller er det helt almindelig byggeplads-humor?