Overbeskyttende far er blevet et viralt hit

Benjamin Schock fandt en temmelig original måde at advare sin datters bejler på

Datterens date måtte posere med hendes far, Benjamin. (Foto: Privat)
Datterens date måtte posere med hendes far, Benjamin. (Foto: Privat)

Amerikanske Benjamin Schock er formentlig som fædre er flest. Når det kommer til deres døtre,  kan mænd være temmelig overbeskyttende.

Da Benjamin overværede sin kone Sharee, der er professionel fotograf, tage billeder af parrets 15-årige datter og hendes date til årsfesten, så han sit snit til at give datterens bejler en humoristisk advarsel.

Se også: Opråb går viralt: Alle gik forbi syg kvinde i Føtex – Camilla tog sig af hende

Den overbeskyttende far hoppede ind foran linsen og poserede med den håbefulde unge mand, hvilket blev til ovenstående foto, hvor Benjamin fastslår 'Hvad end du gør ved min datter, så gør jeg det samme med dig'.

TV Nyheder - 8. okt. 2015 - kl. 06:53 Gik viralt med denne video: Nu vil politiet have fat på ham

Billedet blev i weekenden set mere end 2,3 millioner gange på fildelingstjenesten Imgur:

- Min mand er en stor godhjertet teddybjørn. Han så bare sit snit til at lave noget fjollet og samtidig lige advare den unge mand om, at han holdt øje med ham. Vi håber at billedet viser en fars kærlighed og trang til at beskytte sin datter, men på en sjov og ikke intimiderende måde', fortæller Sharee til Buzzfeed.

Se også: Rørende billeder går verden rundt: Far slæber grædende stedfar op ad kirkegulvet

Benjamins kone fortæller desuden, at billedet også var en måde, hvorpå familien kunne sprede lidt humør i en svær tid. Benjamin Schock er i øjeblikket i behandling for adskillige tumorer i hjernen.

20 kommentarer
Vis kommentarer