Overblik: Her er dagens vigtigste nyheder

Her kan du få et overblik over, hvad der er sket i løbet af dagen

Dagen i dag har budt både på katastrofer, politiske nyheder og en stor nyhed fra sportens verden. Fotos: AP/POLFOTO/Jan Sommer
Dagen i dag har budt både på katastrofer, politiske nyheder og en stor nyhed fra sportens verden. Fotos: AP/POLFOTO/Jan Sommer

Har du i løbet af dagen i dag, mandag 16. januar, haft andet at begive dig til end at læse nyheder i løbet af dagen, kan du her få et overblik over de vigtigste historier i løbet af dagen.

Donald Trump vil lave aftale med Rusland
Den kommende amerikanske præsident tilbyder at fjerne sanktioner mod Rusland, hvis de nedruster på atomvåbenområdet.

Læs mere om forslaget fra den kommende præsident her.

Tyrkisk fly styrtet ned
Natten til mandag styrtede et tyrkisk fragt-fly ned i en lille by i Kirgisistan. Adskillige mennesker på jorden blev dræbt i ulykken, der ifølge myndighederne skyldtes en menneskelig fejl i cockpittet.

Læs mere om flystyrtet her.

Scharf tjener penge på PET-hemmeligheder
Ekstra Bladet kunne mandag berette hvordan den tidligere PET-chef Jakob Scharf tjener penge på at rejse landet rundt og fortælle om efterretningstjenestens metoder.

Læs mere om sagen her.

Wrestling-ikon død
Mandag blev også dagen, hvor det blev offentligt kendt, at den 73-årige tidligere wrestler 'Superfly' Jimmy Snuka søndag mistede livet.

Læs mere om dødsfaldet og hans karriere her.

X Factor-deltager tiltalt for at dele børneporno
En tidligere deltager i X Factor er tiltalt for at have delt billeder af en mindreårig pige.

Læs mere om tiltalen her og om hans fars reaktion på tiltalen her.

Kardashians afhøring lækket
Den internationale stjerne Kim Kardashian har også været involveret i en kriminalsag. Her har hun dog selv været offer. I dag var der nyt om det overfald, hun blev udsat for i oktober.

Læs mere om hendes afhøring her.

Større udgifter til politikerne
Ekstra Bladet kunne i dag fortælle, at skatteborgerne hvert år bruger 1,1 milliard kroner på at drive Folketinget. Det er en væsentlig stigning på bare 20 år. Det er dog uvist hvad pengene bliver brugt på.

Læs mere om sagen her.

42-årig mand død efter skud
En 42-årig mand er mandag afgået ved døden, efter at han lørdag blev skudt af ukendte gerningsmænd. Han blev først fundet søndag morgen, og er altså siden afgået ved døden.

Det har siden vist sig, at manden var en af Linse Kesslers nære venner. Læs mere om dødsfaldet her og om Linses reaktion her.

Bevæbnet mand amok på natklub
Mandag eftermiddag kom det frem, at en bevæbnet mand natten til mandag lokal tid er gået amok og har skudt omkring sig på en natklub i Mexico og har dræbt mindst fem personer. Flere udlændinge menes at være blandt de dræbte.

Læs mere om skyderiet her.

Kommende kampfly med problemer
En rapport, der netop er blevet lagt offentligt frem, viser at der er hele 276 problemer med Danmarks kommende kampfly, F-35 Joint Strike Fighter.

Læs mere om rapporten her.

Mercedes-afløser afsløret
Mandag eftermiddag kom det frem, hvem der skal afløse Nico Rosberg i det sæde, han efterlod da han havde vundet VM sidste år.

Læs om afløseren her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere