Annonce:
Annonce:

Overvægtig 13-årig pige overvandt sin værste frygt: Tog på stranden i badedragt

Paris Harvey er blevet mobbet på grund af sin fedme - hun leverede selv det bedste svar på mobningen og har nu fået 300.000 likes på twitter

- Jeg har overvundet min værste frygt. Jeg tog på stranden i ført badedragt, skriver kun 13-årige  Paris Harvey på twitter.(Foto: Polfoto)
- Jeg har overvundet min værste frygt. Jeg tog på stranden i ført badedragt, skriver kun 13-årige Paris Harvey på twitter.(Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Samfund

For mange voksne kvinder skal der masser af mod og overvejelser til, før de tør lægge et billede af sig selv ud på de sociale medier iført en bikini eller en badedragt, fordi mange ikke bryder sig om, at deres krop skal bedømmes fra alle sider og kanter.   

Men forestil dig så, at du er en overvægtig kun 13-årig pige, der oven i købet er blevet mobbet på grund af din fedme, og at din aller største frygt i livet er at være iført en badedragt på en strand.

Hvis du kan forestille dig det, så er det lettere at forstå, hvordan den kun 13-årige Paris Harvey fra Gillingham i Kent i det sydøstlige England havde det for nylig, da hun overvandt sin frygt på en strand i England og satte sig på en stol på stranden iført badedragt.

Annonce:

Og det modige og charmerende billede af Paris Harvey er det perfekte svar og måske et fortjent spark i røven til alle de klassekammerater, der har drillet Paris Harvey på grund af hendes fedme siden anden klasse i skolen.

(artiklen fortsætter under billedet)

13-årige Paris Harvey er blevet moppet på grund af sin fedme i skolen. Se hvordan hun satte mobberne på plads.(foto: Polfoto)
13-årige Paris Harvey er blevet moppet på grund af sin fedme i skolen. Se hvordan hun satte mobberne på plads.(foto: Polfoto)
 

Lider af to sygdomme
Paris lider af sygdommen metabolisk syndrom, der gør at hun meget let kan tage på i vægt. Og hun skal arbejde meget hårdere end de fleste andre for at tabe sig igen. Paris Harvey er også født med en skæv hofte, der betyder, at hendes ene ben er 1,5 centimeter mindre end det andet ben. Og det betyder, at hun også halter lidt, når hun går.

Til Daily Mail har Paris forklaret, at hendes sygdomme var årsag til, at hun blev moppet i skolen og ofte fik at vide, at hun gik lige som en pingvin.

- Jeg blev moppet i skolen og efter et stykke tid, begynder du at tro på, hvad folk siger til dig. Jeg blev et meget usikkert menneske, også omkring mit eget udseende.

Annonce:

- Jeg kan spise den samme slags mad, som den person, der sidder lige ved siden af mig. Men jeg tager meget let på i vægt. Det er jo ikke fordi, at jeg sidder hjemme hele dagen og æder chips.

Hyldes på internettet
Men nu har Paris Harvey for alvor sat mopperne på plads med sit opslag på twitter, hvor hun poserer i badedragt. Til billedet har Paris kort og godt skrevet:

- Jeg har overvundet min værste frygt. Jeg tog på stranden iført badedragt.

Billedet har fået 338.000 likes og er blevet delt 59.000 gange. Og Paris har fået masser af rosende ord.

 

 

 

 

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: