Overvægtigt kærestepar taber sig 260 kilo så de kan have sex for første gang

De har været sammen i 11 år

Foto: PR-foto, TLC.
Foto: PR-foto, TLC.

39-årige Rena Kiser og 42-årige Lee Sutton fra USA mødte hinanden for 11 år siden, da de begge var på et ophold på en klinik i håb om, at de kunne tabe sig.

Men eftersom det var i strid med klinikkens politik, at kursisterne var i et forhold, var de nødt til at droppe opholdet.

- Vi valgte, at vi bare gerne ville være sammen. Vi ville gerne have et forhold, fortæller Lee Sutton ifølge Mirror i TLC-programmet 'My 600lb Life'.

Det lykkedes dem derfor aldrig at tabe de mange kilo - og i stedet endte de begge med at tage på i vægt.

Det resulterede i, at Rena Kiser vejede 247 kilo, mens Lee Sutton vejede 323 kilo, og de var afhængige af andres hjalp for bare at kunne overleve.

- Den eneste grund til, at vi overhovedet er i live lige nu er, fordi Lees søster kommer forbi hver dag og hjælper os, fortæller Rena Kiser i programmet.

Foto: PR-foto, TLC.
Foto: PR-foto, TLC.
 

Og selv om de har været kærester i 11 år, har deres vægt medført, at de aldrig har haft sex.

Det gjorde, at de til sidst hver især tog beslutningen om at få foretaget en gastrisk bypass. Det næste år var fyldt med mange smerter og kampe, men det lykkedes Rena Kiser at tabe 122 kilo, mens Lee Sutton tabte 137 kilo.

- Vi havde aldrig haft sex, men det kan vi have nu, lyder det fra Lee Sutton i programmet og uddyber, at han endda har lovet at fri, når parret engang har nået deres mål.