P-skive-gak-gak: Derfor fik Michelle en bøde

- Det er fuldstændigt latterligt, siger 25-årige Michelle Sørensen, der fik en bøde, selv om hun havde stillet sin P-skive

Sådan så bilen ud, da Michelle Sørensen fik en bøde. (Foto: Europark)
Sådan så bilen ud, da Michelle Sørensen fik en bøde. (Foto: Europark)

Det var en virkelig træls julegave, som 25-årige Michelle Sørensen fandt i sin bilrude i onsdags.

For på trods af at hendes elektroniske P-skive havde indstillet tiden, og hun ikke havde overskredet reglen på pladsen om max to timers parkering, lå der alligevel en parkeringsbøde på 650 kroner under den ene vinduesvisker.

Begrundelsen var, at der lå en gammel P-skive under en toiletrulle på instrumentbrættet, og at 'den maksimale tilladte parkeringstid derfor var overskredet af minimum den ene P-skive'.

- Det er simpelthen så fjollet og uretfærdigt. P-skiven ligger jo oppe på den der skuffe-lignende ting med en toiletrullle ovenpå, og man kan jo tydeligt se den rigtige P-skive, som er elektronisk, og som man ikke kan snyde med, siger Michelle Sørensen til Ekstra Bladet.

- Den anden sidder jo ikke en gang på ruden, så jeg forstår virkelig ikke, at man kan tage fejl.

Den gamle p-skive lå godt gemt under en rulle toiletpapir. (Privatfoto)
Den gamle p-skive lå godt gemt under en rulle toiletpapir. (Privatfoto)
 

Efterfølgende skrev Michelle Sørensen en mail til Europark og brokkede sig over, at hun havde fået en bøde. Hun havde regnet regnet med, at de godt kunne forstå hende, men sådan gik det ikke. De holdt i stedet fast i, at bøden var helt korrekt.

I mailen til Michelle Sørensen, som Ekstra Bladet har set, skriver Europark, at begge P-skiver er blevet aflæst, og at der derfor ikke var 'et entydigt ankomsttidspunkt.'

- For det første jeg aner simpelthen ikke, hvordan parkeringsvagten overhovedet har fået aflæst den P-skive. Jeg har ham nærmest mistænkt for at være kravlet op på bilen for at kigge, siger Michelle Sørensen og griner.

- Ej, men jeg synes, det er fuldstændig latterligt. Det er jo en gammel P-skive, som bare lå der sammen med toiletrullen. Det kan de jo godt se.

Har smidt P-skiven i skraldespanden
Michelle Sørensen fortæller, at det ikke er første gang, hun får bøder på lige netop denne parkeringsplads, der ligger bagved Østergade i Næstved. Hun holder nemlig tit på pladsen, da hun er ved at åbne en butik med dyre-artikler i nærheden.

- Jeg har fået flere bøder deroppe, fordi jeg har holdt der i mere end to timer, og det er jo helt fair, og de er selvfølgelig blevet betalt, men jeg synes simpelthen ikke, at den her er fair.

- Når man direkte forsøger at lede efter en anledning til at udstede en parkeringsbøde, er det helt forrykt. Og det føler jeg virkelig, de har gjort i den her situation. For der er jo en P-skive, der sidder, hvor den skal, og som fungerer, så det giver ikke nogen mening.

- Men skulle du ikke bare have haft fjernet den defekte P-skive?

- Jo, det skulle jeg jo nok, men den har jo ligget der i lang tid uden, at der er sket noget, så det har jeg ikke tænkt over. Men nu er den da røget i skraldespanden.

- Jeg synes, det er så tydeligt, at den p-skive ikke er i brug, siger Michelle Sørensen.

Hvad synes du? Er det i orden, at Michelle fik en bøde? Eller er Europark gået over stregen her? Deltag i debatten nedenfor.

1 af 2 Michelle Sørensen er langt fra tilfreds med den parkeringsbøde, hun fik i onsdags. (Privatfoto)
2 af 2 Sådan så bilen ud, da Michelle Sørensen fik en bøde. (Foto: Europark)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere