Påsken gav travlhed i Københavns Lufthavn

Passagertallet i Københavns Lufthavn var i marts 11 procent højere end i samme måned sidste år

Der var tilsyneladende en del, der benyttede påsken til en sviptur ud i Europa.

I hvert fald viser passagertallene for Københavns Lufthavn i marts en samlet fremgang på 11,2 procent, og de europæiske destinationer trak isoleret set 12,6 procent flere passagerer.

- De europæiske storbyer er populære blandt danske rejsende, og mange tilrejsende har også fået øjnene op for København og Danmark som rejsemål.

- Sammenlignet med sidste år er der flere afgange og flere sæder på mange destinationer, og der er også kommet nye muligheder til, skriver lufthavnens administrerende direktør, Thomas Woldbye, i en kommentar til tallene.

Alt i alt passerede 2,28 millioner passagerer igennem lufthavnen i løbet af måneden, og knap 83 procent af dem skulle til eller fra en destination i Europa.

De interkontinentale ruter voksede med 6,7 procent, mens indenrigstrafikken havde 2,4 procent flere passagerer end i marts 2015.

London var igen den mest populære destination, mens Stockholm tog andenpladsen foran Oslo i modsætning til i fjor, hvor det var omvendt.

Set over hele 2016 indtil nu har der samlet set været en passagerfremgang på 13,4 procent i forhold til samme periode sidste år.

0 kommentarer
Vis kommentarer