Påskevejr: - Masser af solskin over hele linjen

Det bliver en solrig 2. påskedag med 'sol over hele linjen'

Mandagens forhåbentlige smukke solskinsvejr afløser søndagens lige så betagende snevejrsbilleder. (Video: Per Rasmussen)

Danskerne begynder endelig, at kunne nyde godt af, at vi har taget hul på aprilmåned. Selvom temperaturen ikke er i den høje ende, så bliver 2. Påskedag nemlig solrig 'over hele linjen', lyder det fra DMI.

- Det bliver i store træk temmelig flot mandag, med masser af solskin over hele linjen. Så det bliver et udmærket vejr til udendørsaktiviteter i dag, siger vagtchef i DMI, Claus Larsen.

Selvom der ikke er meget forår over temperaturen for de tidligere morgentimer, hvor der lige nu er ned til minus seks grader i Midtjylland, så vil hele landet mærke plusgraderne på mellem fem og syv grader i løbet af formiddagen, fortæller vagtchefen.

Det bliver varmest i den østlige del af Jylland.

I de kystnære områder sniger temperaturen sig ikke op på mere end to til fem grader.

Vinden er også næsten ikkeeksisterende med en svag vind over hele landet med undtagelse af Bornholm, hvor den er en anelse mere frisk først på dagen.

Når vi kommer ud sidst på eftermiddagen, begynder der dog at nærme sig et område med nedbør til den sydvestligste del af landet, siger vagtchefen i DMI.

Regnen kommer danskerne dog ikke til at opleve meget af. Det er nemlig først ud på aftenen og natten, at der er udsigt til regn, selvom det bliver lidt mere skyet i den sydvestligste del af landet allerede ud på eftermiddagen.

Selvom det næsten ikke er til at tro på, ovenpå på måneder med både sibirisk kulde og snevejr, så kan danskerne ifølge vagtchefen stadig se frem mod 20 grader i den her uge. Det bliver dog først søndag, at varmen kommer til os.

16 kommentarer
Vis kommentarer