Påskevejret starter flot, men slutter vådt

Vejret starter i dag flot ud de fleste steder, men i løbet af påsken bliver det mere vådt og gråt

Nyd solen i formiddag, inden skyer og regn tager over. Foto: Casper Dalhoff
Nyd solen i formiddag, inden skyer og regn tager over. Foto: Casper Dalhoff

Selvom vejret i dag starter flot ud de fleste steder, så truer skyer vestfra, der ligger ved den jyske vestkyst. I løbet af dagen bevæger de sig ind over landet. Vi får lunere vejr i påskedagene, men prisen vi betaler for de højere temperaturer, er et mere ustadigt vejr. Det oplyser DMI til Ekstra Bladet.

Skærtorsdag
I formiddag kommer en del skyer ind over landet, der bærer regn. Det kommer i første omgang til at gå ud over Jylland, fordi skyerne ligger ud for den jyske vestkyst. I løbet af eftermiddagen har skyerne bredt sig til hele landet, og der vil i den forbindelse komme en smule regn.

- Det starter flot ud de fleste steder, mens der er lidt tåget på sjælland. Ud over skyerne fra vest, kommer der en let til svag vind, siger vagthavende meteorolog ved DMI til Ekstra Bladet.

Langfredag
I morgen fredag bliver der åbnet op for en anden slags vejr, end det vi har haft tidligere på ugen.

- Højtrykket har flyttet sig, hvilket betyder at fronterne kommer ind over landet i løbet af i dag og i morgen. Der vil være mange skyer og småregn, men i Jylland vil det klare op i løbet af eftermiddagen, siger vagthavende meteorolog ved DMI.

Påskelørdag
Lørdag bliver den pæneste dag i påsken med tørvejr og sol de fleste steder. Dagen starter lidt koldt, men kommer op mellem syv og ti grader - måske højere ifølge DMI.

- På lørdag vil vinden være let til frisk, men hvis man skal være ved vestkysten, så bliver det mere blæsende med op til hård vind, siger vagthavende meteorolog ved DMI.

Påskedag
Søndag bliver der et område med skyer og regn, som i løbet af dagen passerer fra vest mod øst.

- Mod øst kan det blive helt op til 12 grader, mens temperaturerne andre steder kommer til at ligge mellem syv og 10 grader, siger vagthavende meteorolog ved DMI.

1. Påskedag
Mandag vil der ifølge DMI være sol først på dagen, som senere bliver solskinnet erstattet med skyer og regn. Ligesom søndag kommer temperaturerne til at ligge omkring syv til 10 grader, men med mulighed for 12 grader nogle steder.     

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere