Panik: Fare for at løbe øl-tør i weekenden

Hvis du ikke har nået at fylde køleskabet op med kolde øl til weekenden, så er det en god ide at læse med

De kolde øl er ikke en garanti i denne weekend, efter Carlsberg har haft et nedbrud på det centrale ordre- og pakkesystem. (Foto: AP)
De kolde øl er ikke en garanti i denne weekend, efter Carlsberg har haft et nedbrud på det centrale ordre- og pakkesystem. (Foto: AP)

På en af årets aller lækreste solskinsdage er der sket det, som bare ikke må ske - hvis man vel at mærke er til kolde øl.

Carlsberg har nemlig haft store problemer med deres centrale ordre- og pakkesystem, hvilket betyder, at et stort antal kunder her til eftermiddag stod og manglede friske forsyninger af både øl og sodanvand.

Det skriver Helsingør Dagblad.

– Det er en alvorlig situation, og det er ekstra penibelt at den indtræffer lige op til den første weekend i sommersæsonen, siger Carlsbergs kommunikationschef Jens Bekke.

Nedbruddet skete torsdag aften, og problemet blev først løst tidligt fredag morgen. Men da var der allerede alt for mange ordrer, som ikke kunne nå at blive effektueret.

Derfor kan du risikere ikke at kunne få kolde øl i weekenden, hvis du ikke allerede har fyldt køleskabet op. Supermarkeder, kiosker, caféer, værtshuse og restauranter over hele landet er således blandt de 1400 kunder, som ikke har fået forsyninger i dag.

83 kommentarer
Vis kommentarer