Par bortvist: Overgramsede hinanden offentligt

Et ung par opførte sig temmelig upassende på havneområdet i Aalborg fredag aften

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Et par i starten af tyverne fandt tilsyneladende anledning til lidt hed petting i sommervarmen fredag aften. Det fortæller 24-årige David Andersen fra Nørresundby til Ekstra Bladet.

- Et par kammerater og jeg sad nede ved det idylliske havneområde i Aalborg, da der pludselig var to meget sommerglade personer, som man så må sige var ret klar, fortæller han og fortsætter sine malende beskrivelser.

- Efter de offentligt havde nusset og kysset på græs arealet, vælger den solbrændte fyr at give kvinden en større omgang massage med sine fingre et meget intimt sted. Og det foregår altså midt ude på græsplænen, lyder det.

Ifølge David Andersen var der en masse, der tog deres mobiltelefoner op, da de troede at det ville afskrække parret fra at fortsætte. Dog tog han ikke selv billeder af optrinnet.

- Jeg var så chokeret, at jeg slet ikke tænkte på det. Jeg har aldrig før oplevet sådan en form for blufærdighedskrænkelse.

Bortvist af politiet

Da kvinden små 20 minutter senere, som David Andersen beskriver det 'lå og lignede et epileptisk monster' af fryd, gav hele havnepromenaden sig til at applaudere i fælles forsamling.

- Og så troede vi ligesom, det var det. De gik deres vej, men kom tilbage 10-20 min efter. Og der vælger kvinden så at gengælde glæden for sin solbrændte dude. Altså - hun vil give ham et blowjob, lyder det.

Der bliver det alligevel for meget for nogle folk, som vælger at ringe til politiet.

Nordjyllands Politi bekræfter, at de var nødt til at bortvise et par fra området fredag aften ved 18-tiden.

- Det er et par, vi kender i forvejen, som tilsyneladende havde opført sig upassende. Jeg har ikke andre detaljer end, at vi måtte bortvise parret, der var påvirket af alkohol eller stoffer, fortæller vagtchef Henrik Beck.

Har du billeder af optrinnet? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS til 1224 (Koster alm. SMS-takst)

31 kommentarer
Vis kommentarer