Par fik teenagebilist gennem børneværelset - to gange

Den 7-årige pige befandt sig heldigvis ikke på sit værelse under det uventede besøg

Se de chokerede forældre fremvise det smadrede børneværelse her. (Video: Kamera One)

En amerikansk teenager fra Sacramento, Californien er blevet sigtet som flugtbilist, da teenageren ifølge politiet kørte sin bil ind gennem en 7-årig piges værelse to gange, og efterfølgende tog flugten, skriver CBS Sacramento

- Heldigvis var hun (den 7-årige pige, red.) ikke på sit værelse, hvor hun ellers normalt sover, fortæller pigens far, Steven Hickey.

Ifølge ham bakkede teenageren bilen ind i børneværelset to gange og kørte sin vej.

- Vi så murbrokker flyve rundt, og hele huset rystede. Jeg tør dårligt nok tænke på, hvad der var sket, hvis hun havde været i sin seng, fortæller en dybt chokeret Brittany Hickey, mor til den 7-årige pige.

Ifølge parret sad der en teenagepige bag rattet og en mand på passagersædet i bilen, og de havde gang i et skænderi, da uheldet skete.

- Vi hørte nogle tale. Det var som om, de råbte og skreg.

- Så kørte hun frem, og bakkede igen. Hun gjorde det to gange, fortæller Brittany Hickey, som først troede, at der var tale om et hjemmerøveri.

Derfor skyndte hun sig at beskytte sine børn, mens Steven Hickey konfronterede bilisten, som stadig sad i bilen, der befandt sig inde i børneværelset.

Ifølge parret fik det teenagebilisten til at flygte fra stedet i bilen. Hun blev dog senere anholdt og sigtet som flugtbilist.

Hvad der forårsagede påkørslen af huset er ikke oplyst.

Forveksling af speeder og bremse var skyld i, at denne indiske bilist pløjede sin bil gennem en restaurant.

Samfund Bilist tog fejl af pedalerne: Her smadrer han restauranten

8 kommentarer
Vis kommentarer