Par ved badestrand tvang rottweiler i druknedøden

Et øjenvidne kan berette om en mand, der i torsdags druknede sin hund ved en badestrand i Sverige

Episoden skete i Byälven ved Källerbacken i Säffle, Sverige. Billedet er dog fra en strandkyst i Tyskland. Foto: ROBERT KNÖLL
Episoden skete i Byälven ved Källerbacken i Säffle, Sverige. Billedet er dog fra en strandkyst i Tyskland. Foto: ROBERT KNÖLL

Ved en badestrand i Sverige var et par ude at bade med deres hund. Eller det lignede det i hvert fald i første omgang, men efter et stykke tid, hvor manden havde holdt hunden under vand, kom manden op ad vandet med en stor skikkelse i armene. Det skriver Aftonbladet.

- Den store, våde hund hang tungt i hans arme, fortæller et øjenvidne, der så episoden udspille sig på afstand.

Opførte sig mærkeligt
En mand i 20'erne ankom i torsdags til badestranden med en kvinde og en hund. Ifølge et øjenvidne opførte de sig underligt. Manden skubbede brutalt hunden i vandet, hvorefter han selv klædte sig af og gik i Byälven ved Källerbacken i Säffle. Kvinden sad stadig på stranden.

- Jeg undrede mig over, hvad han lavede, mens han stod der foroverbøjet i sit undertøj. Først troede jeg, at han vaskede hunden, fortæller øjenvidnet til Säffle-Tidningen.

Da manden kom op ad vandet med hunden hængende livløs i hans arme, reagerede øjenvidnet, og råbte efter manden, om han havde slået hunden ihjel.

Men manden gik bare ind i skoven med Rottweileren. Da han kom ud igen, smuttede han og kvinden fra pladsen. Øjenvidnet gik derefter ind i skoven for at finde den livløse hund under bregner og grene.

Episoden er blevet anmeldt til politiet.

- Vi har beslaglagt hunden, fortæller Ronny Brattström, vagthavende ved Värmland Politi.

Tidligere i år blev en dusør på 300.000 kroner udlovet for informationer på gerningsmændene, der havde voldtaget en hund, hvorefter de havde hængt den i et træ.

40 kommentarer
Vis kommentarer