'Paradise Hotel'-deltagere: Vi er kærester

Philip May har fundet kvinden i sit liv.

- Vi ser hinanden, og jeg er glad for hende. Jeg vil ikke kalde os kærester endnu, men vi hygger os i hinandens selskab, og jeg har i hvert fald ikke lyst til at være sammen med andre. Og det har hun heller ikke. Det ville jeg i hvert fald blive skuffet over.

Sådan lød det på Valentines Dag, da Ekstra Bladet ringede 'Paradise Hotel'-deltageren Philip May op og spurgte, om det var sandt, at han og en anden af årets deltagere, Simone, var blevet kærester.

Simone og Philip May. Foto: Anthon Unger
Simone og Philip May. Foto: Anthon Unger
 

Hvad han ikke fortalte var, at han havde en overraskelse til sin udkårne i ærmet. En overraskelse, der skulle leveres samme aften, og som han derfor i sagens natur ikke ønskede at afsløre.

Samfund - 16. feb. 2017 - kl. 21:21 Ny 'Paradise-deltager' chokerer: Kvinder er gokkesokker, man smider hurtigt væk igen

Men nu er der godt nyt.

- Jeg spurgte hende på Valentines Dag med roser, champagne og det hele. Hun sagde ja, så jeg er en glad dreng, siger en stolt Philip May i videoen du kan se over artiklen.

Samfund - 16. feb. 2017 - kl. 20:18 Ulven: Jeg vil godt score piger for en million

Det var hjemme hos Philip, at det store spørgsmål blev stillet.

 - Så snart hun kom hjem til mig, gav jeg hende bind for øjnene og lukkede hende ind på mit værelse. Der tog jeg bindet af. Jeg havde plukket bladene af roser og lavet et hjerte af dem. I midten havde jeg lagt en champagneflaske, et kærestebrev på toppen og to puder. Så sagde jeg 'Sæt dig her og læs brevet'.

Se hele beretningen i videoen over artiklen.

1 af 2 
2 af 2 Philip fortæller om, hvordan han spurgte Simone om du skulle være kærester.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen