Pas på: Glatte veje landet rundt

Kør hjemmefra i god tid, og husk på længere bremselængde på de frosne veje, lyder politiets råd

(Polfoto)
(Polfoto)

- Der er frost i vejene i hele landet her til morgen. så man skal køre forsigtigt. Der vil lokalt være risiko for glatføre i morgentimerne.

Det siger vagthavende meteorolog hos Danmarks Meteorologiske Institut, Mogens Rønnebek, tidligt onsdag morgen til Ekstra Bladet.

- Der er faldet slud og sne henover den sydlige del af landet i aftes og i nat. Derefter er det klaret op og er blevet koldt, siger vejrmanden om den farlige vejrcocktail, har fået de våde veje til at fryse til is og gøre dem risikable for morgenbilisterne.

- Det bliver lunere, når solen kommer frem, men der kommer nogle byger ind fra Nordsøen, som trækker indover Jylland i formiddagstimern. Så der kommer nogle vinterlige byger indover de kolde veje.

Også politiet opfordrer til forsigtighed på vejene onsdag morgen. Sydjyllands Politi melder til alt held 'kun' om et glatføreuheld, men minder om længere bremselængde på de frostglatte veje.

Meteorologen understreger, at man altid bør være på vagt, når man kan se månen og stjernerne, og det er klart vejr om natten.

Resten af dagen byder på byger, men solen viser sig dog også.

Torsdag bliver en solskinsdag med tørvejr, hvor det ikke bliver specielt varmt.

Tjek dit lokale morgenvejr her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere