Pas på - her giver glatte veje problemer

Selv om kalenderen snart skriver maj, så er vintervejret vendt tilbage til Danmark for en stund. Det giver problemer med glatte veje flere steder

Weekenden bød også på sne flere steder. Denne video er optaget i en baggård i København

Vejrguderne er mandag hårde ved de varmeglade danskere.

Vintervejret har igen ramt det meste af landet, og det giver glatte veje flere steder oplyser DMI til Ekstra Bladet.

- I Midt- og Østjylland er der flere steder, hvor vejbanerne er under frysepunktet, og det giver problemer med glatte veje. Heldigvis har der ikke været så meget nedbør de steder, så det kunne være værre, siger DMI's vagthavende meteorolog Trine Pedersen til Ekstra Bladet.

Men andre steder er de ikke så heldige. På Sjælland har der været flere byger med nedbør, og det kan også give problemer.

- På stort set hele Sjælland kan der komme byger med sne og slud, hvilket også kan give problemer på vejene, siger Trine Pedersen til Ekstra Bladet.

Det ustadige vejr fortsætter i den kommende uge med regn, hagl, slud og tøsne. Foto: POLFOTO Samfund Så dårligt bliver vejret i den kommende uge

Uheld på bro
Ifølge vagchef Per Bennekov fra Østjyllands Politi har de glatte veje sågar også kostet et uheld.

- En bilist i en personbil mistede herredømmet over sin bil på en bro ved Gudenå, men der har kun været materiale skader, siger Per Bennekov til Ekstra Bladet.

Selv om der lige nu er glatte veje i det meste af landet, så ser det ud til at blive bedre i løbet af dagen.

Breum i Salling kl. 7.40 i morges. Foto: Michael Johansen Samfund Se læsernes billeder: 'Jeg har aldrig oplevet noget lignende'

- I takt med at vi kommer op ad dagen, så stiger temperaturen. Derfor får vi ikke glatte veje hele dagen, siger Trine Pedersen til Ekstra Bladet. 

Udover Østjyllands Polti har også Sydjyllands Politi advaret om risiko for glat føre.

5 kommentarer
Vis kommentarer