Annonce:
Annonce:

Passagers forfærdelige stank tvang fly til nødlanding: Nu er han død

Den ildelugtende passager er nu blevet identificeret som den 58-årige russiske rockguitarist Andrey Suchilin - det var en alvorlig sygdom, der udløste stanken fra hans krop

Den ildelugtende mand bliver angiveligt ført bort her. (Privatoptagelser)
Annonce:
Følg Samfund

Det skabte store overskrifter, da et Transavia-fly fra Gran Canaria til Holland den 29. maj måtte nødlande i Faro i Portugal, fordi en af flyets passagerer stank så forfærdelig, at mange af de andre passagerer kastede op og besvimede. Den ildelugtende passager blev sat af i Faro og blev efterfølgende i en minibus kørt videre til et hospital.

Passageren er nu blevet identificeret som den kendte 58-årige russiske rockguitarisk Andrey Suchilin, og han er nu blevet erklæret død.

Det skriver flere medier heriblandt De Telegraaf, News Week og Fox News

Det viser sig nu, at Andrey Suchilins forfærdelige stank ikke skyldtes manglende hygiejne, som mange af de andre passagerer troede. Han led derimod af en alvorlig sygdom, nemlig cellenekrose. Ved denne sygdom ødelægger kroppens celler sig selv, og der kan opstå efterfølgende infektioner og forrådnelse.

Rockguitaristen Andrey Suchilin led af cellenekrose, der kan skabe infektion og forrådnelse i kroppen. (Foto: All Over Press)
Rockguitaristen Andrey Suchilin led af cellenekrose, der kan skabe infektion og forrådnelse i kroppen. (Foto: All Over Press)
 

Annonce:

Røg i koma
Andrey Suchilin skrev selv på facebook efter den ydmygende oplevelse at blive sat af et fly på grund af sin egen stank:

- Det tragiske og komiske element ved hele situationen er, at jeg fik en sygdom, som(jeg vil ikke sige hvordan og hvorfor) får en person til at stinke.

Andrey Suchilin blev indlagt på et hospital, hvor man forsøgte at helbrede ham. Men hans tilstand blev forværret og til sidst endte han i koma. På trods af flere operationer lykkedes det ikke at stoppe infektionen i hans krop. Andrey Suchilin døde den 25. juni.

Den kendte rockguitarists kone Lidia sørgede under sygdomsforløbet hele tiden for at holde alle hendes ægtemands venner orienteret om hans sygdom på facebook. Hun berettede blandt andet, at Andrey Suchilin havde opsøgt en læge på Gran Canaria, der havde oplyst ham om, at han led af en ganske almindelig 'strand infektion'. I den forbindelse fik han antibiotika mod infektionen.

Annonce:

Under hele sygdomsforløbet måtte Lidia også kæmpe med forsikringsselskabet Ingosstrakh. I forbindelse med behandlingen af Suchilin i Faro i Portugal meldte forsikringsselskabet nemlig ud, at hans forsikring var udløbet. Derfor nægtede de at finansiere hans behandlng. Til sidst måtte Lidia søge penge-hjælp til behandlingen via venner og bekendte på facebook.

Udtalelse fra Transavia
Flyselskabet Transavia har overfor Newsweek offentliggjort følgende udtalelse:

- Hele vores stab udtrykker sympati med familiemedlemmerne og ønsker dem masser af styrke til bearbejde det store tab, lyder det fra Transavia, der også forsikrer andre passagerer, der var ombord på flyet, at der ikke var risiko for at smitte andre med infektion.

- Oplevelsen har selvfølgelig været dybt ubehagelig for denne passager og hans familie, men det var den også for vores andre passagerer og vores mandskab, lyder det fra Transavia.

Suchilin var en respekteret professionel guitarist i bandet 'C-Major'. Han var også en af grundlæggerne til organisationen 'Moskvas Rock Laboratorie', der medvirkede til at bringe rock'n roll til Rusland i 1980´erne.

Fly nødlandede på grund af passagers forfærdelige stank: Folk kastede op

Modelbillede. Her er passagerer på vej op i et Transavia-fly. (Foto: All Over Press)
Modelbillede. Her er passagerer på vej op i et Transavia-fly. (Foto: All Over Press)
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

dagens eb+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: